Σημαντική εξέλιξη με Ζαφείρη: Εκτός ενδεκάδας της Σλάβια…

Σημαντική εξέλιξη με Ζαφείρη: Εκτός ενδεκάδας της Σλάβια…

Ο Χρήστος Ζαφείρης δεν συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα της Σλάβια Πράγας για τον αγώνα με τη Γιάμπλονετς, την ώρα που οι φήμες για τον ΠΑΟΚ... φουντώνουν

Ο Χρήστος Ζαφείρης έμεινε στον πάγκο για τη Σλάβια Πράγας στην αναμέτρηση με τη Γιάμπλονετς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Τσεχίας.

Στα τέσσερα πρώτα ματς είχε ξεκινήσει κανονικά βασικός, στο τελευταίο χρονικά είχε σκοράρει, ωστόσο τώρα έμεινε εκτός! Η τελευταία εξέλιξη δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με τη μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φέρει στην Ελλάδα τον ταλαντούχο χαφ.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητος Καραλής με 6,00 μ. και δεύτερη θέση στη Σιλέσια – Νικητής ο άπιαστος Ντουπλάντις (vids)

Υπενθυμίζεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κάνει δικό του τον Χρήστο Ζαφείρη, έχοντας καταθέσει πρόταση που ξεπερνά τα 12.000.000 ευρώ για την απόκτησή του. Με τον πρόεδρο της Σλάβια, βέβαια, να τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο Έλληνας διεθνής άσος δεν πωλείται.

Ο Ζαφείρης έχει χρηματιστηριακή αξία στα 11 εκατ. ευρώ αυτή την στιγμή και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Με τη Σλάβια έχει καταγράψει 103 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 12 γκολ με ισάριθμες ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ