«Ο Τουρέ επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

«Ο Τουρέ επιστρέφει στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror ο Γιάγια Τουρέ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Οι Άγγλοι γράφουν πως ο Ολυμπιακός θα δώσει 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Αφρικανό σούπερ σταρ.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το απόλυτο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού καθώς οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τον Γιάγια Τουρέ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας Daily Mirror, ο πρώην σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και θα φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας του Πειραιά. «Ο Γιάγια Τουρέ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό» αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική εφημερίδα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως νωρίτερα υπήρχαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι ο παίκτης περνούσε ιατρικά τεστ στο Λονδίνο, έχοντας συμφωνήσει με ομάδα.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες που δημοσιεύει η αγγλική εφημερίδα, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία με τον διεθνή μεσοαμυντικό για την υπογραφή συμβολαίου και ότι οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη θα είναι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Αυτά θα είναι σύμφωνα με τους Άγγλους τα χρήματα που θα παίρνει ο παίκτης χωρίς να υπολογίζεται η εφορία. Αν υπολογίσει κάποιος και την εφορία που θα πληρώσει η ομάδα του Πειραιά τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό (με βάση τα ποσά που αναφέρουν οι Άγγλοι) πως ο Τουρέ θα κοστίσει για ένα χρόνο πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Όπως προαναφέραμε η αγγλική εφημερίδα θεωρεί δεδομένο πως ο Γιάγια Τουρέ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ότι ο Αφρικανός μέσος θα φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας του λιμανιού. Ο Τουρέ είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 και είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Το καλοκαίρι του 2006 πήρε μεταγραφή στην Μονακό και αργότερα έκανε το μεγάλο «άλμα» πηγαίνοντας στην Μπαρτσελόνα. Μετά την Βαρκελώνη ο Τουρέ πήγε στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι και ήταν ο ηγέτης της αγγλικής ομάδας οδηγώντας τους «πολίτες» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά την Daily Mirror και οι Times του Λονδίνου μετέδωσαν την πληροφορία για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν και πολλές ακόμα αγγλικές ιστοσελίδες. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα της εφημερίδας Daily Star αναφέρει, πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο να είναι ο Γιάγια Τουρέ αύριο βράδυ στις εξέδρες του Turf Moor για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης στα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρεται πως αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τουρέ, κάνοντας προτάσεις στον πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Ιβοριανός απάντησε αρνητικά στους αγγλικούς συλλόγους που τον πλησίασαν.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη πληροφορία έχει κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου, καθώς ιταλικές, ισπανικές, γαλλικές και τουρκικές ιστοσελίδες μεταδίδουν ότι «ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Γιάγια Τουρέ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ