Γιάγια Τουρέ: Αυτό το θαύμα μόνο ο Μαρινάκης!

Γιάγια Τουρέ: Αυτό το θαύμα μόνο ο Μαρινάκης!

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ είπε «όχι» στα 9 εκατ. ευρώ της Σπαρτάκ ενώ Γουέστ Χαμ και Βόλσφμπουργκ δεν μπόρεσαν να τον πάρουν. Οι Άγγλοι τονίζουν πως επιστρέφει στον Ολυμπιακό και υπάρχει εξήγηση.

Σαν «βόμβα» και μάλιστα… «πυρηνική» έπεσε στην επικαιρότητα το θέμα του Γιάγια Τουρέ και τα συνεχή δημοσιεύματα στην Αγγλία πως ο Ιβοριανός σούπερ σταρ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Δημοσιεύματα που όσο περνάει η ώρα γίνονται όλο και πιο επίμονα προς την τελική συμφωνία του ελεύθερου από την Μάντσεστερ Σίτι Γιάγια Τουρέ με τον Ολυμπιακό! Επισήμως από τον Ολυμπιακός έως τώρα δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο γύρω από το θέμα. Το μόνο που τονίζεται επισήμως είναι πως στον Ολυμπιακό ασχολούνται μόνο με το ματς με την Μπέρνλι και ότι μεταγραφικές εξελίξεις υπάρχουν πάνε για μετά τον αγώνα.

Όπου υπάρχει καπνός βεβαίως υπάρχει και φωτιά. Αν η «πυρηνική βόμβα» ενεργοποιηθεί, που χωρίς συζήτηση θα πρόκειται για την μεταγραφή όχι απλά του καλοκαιριού αλλά των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, θα το γνωρίζουμε σύντομα.

Μιλάμε άλλωστε για ένα «θαύμα». «Θαύμα» που έχει μόνο ένα τρόπο για να πραγματοποιηθεί και να «τρελάνει» όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού κάνοντας τη νέα ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πανίσχυρη με έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο που αναδείχτηκε μέσα από την ερυθρόλευκη ριγωτή και κατέκτησε τον κόσμο με το πλούσιο ταλέντο παίζοντας σε Μπαρτσελόνα και Σίτι!

Η απάντηση στον τρόπο που μπορεί να πραγματοποιηθεί το «θαύμα» έχει ονοματεπώνυμο. Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ισχυρός άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από τα χέρια του για την ομάδα που λατρεύει. Θέλει να τον βλέπει πρώτο, νικητή και για αυτό από το τέλος κιόλας της περσινής σεζόν ξεκαθάρισε πως θα τα αλλάξει όλα και τα άλλαξε.

Αυτό το «θαύμα» μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης (που σε αντίθεση με τα αγγλικά ρεπορτάζ είναι ακόμη στην Αθήνα) είναι ικανός να το πετύχει, να τρελάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού και να «εκτοξεύσει» στα ύψη τους ερυθρόλευκους. Μιλάμε για μια περίπτωση που υπό διαφορετικές συνθήκες, αν δεν υπήρχε η «τρέλα» του ισχυρού άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Για να καταλάβουν όλοι για τι μεταγραφή μιλάμε αρκεί να πούμε πως ο Τουρέ είπε «όχι» στα 9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στην Σπαρτάκ Μόσχας ενώ Βόλσφμπουργκ και Γουέστ Χαμ προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να τον αποκτήσουν.

Η «τρέλα» του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό, η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Ιβοριανός με τον σύλλογο που τον ανέδειξε, είναι ικανή να οδηγήσει στην «βόμβα» και να φέρει τον Τουρέ στο μεγάλο λιμάνι.

Σύντομα θα ξέρουμε λοιπόν αν οι Άγγλοι θα επιβεβαιωθούν και ο Γιάγια Τουρέ θα είναι μια ακόμη τεράστια μεταγραφή στην «χρυσή» εποχή Μαρινάκη στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ