Άρης : Σε συζητήσεις για αποχώρηση Μιλούνοβιτς και Μπαργκάν

Άρης : Σε συζητήσεις για αποχώρηση Μιλούνοβιτς και Μπαργκάν

Τη λύση του συμβολαίου των δυο παικτών τους επιθυμούν οι Θεσσαλονικείς για να τακτοποιήσουν όλες τις αγωνιστικές εκκρεμότητες.

Με την έλευση των Μανώλη Σιώπη και Νίκο Μαρτίνες στον Άρη, η ανάγκη για ελάφρυνση του ρόστερ γίνεται ακόμη πιο επιτακτική. Ο Πάκο Ερέρα έχει τονίσει επανειλημμένα πως προτιμά να δουλεύει με ευέλικτη ομάδα 25 ποδοσφαιριστών, χρησιμοποιώντας έτσι δυο ενδεκάδες, ενώ έχει δείξει τις προθέσεις του για παίκτες που δεν είναι στις βασικές του επιλογές.

Ένας από αυτούς είναι ο Λούκα Μιλούνοβιτς, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να συνεχίζει την καριέρα του μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Ο Σέρβος εξτρέμ έχει στα χέρια του προτάσεις από την πατρίδα του, καθώς και την Κύπρο, και η οριστική απόφαση για το μέλλον του αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες.

Ουσιαστικά εκτός ομάδας είναι ο Κενάν Μπαργκάν, που έχει ενημερωθεί πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού από τα τέλη Ιουλίου. Μέσα στη μέρα, ο 30χρονος ακραίος θα συναντηθεί με ανθρώπους του Άρη, ώστε να προκύψει μια αμοιβαία συμφωνία για την αποδέσμευσή του, με την οποία θα ικανοποιηθούν και οι δυο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ