Ματιάσεβιτς : «Σπουδαία επιτυχία το Champions League, ίσως φέρουμε 1-2 ποιοτικούς παίκτες»

Ματιάσεβιτς : «Σπουδαία επιτυχία το Champions League, ίσως φέρουμε 1-2 ποιοτικούς παίκτες»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε στον Σερβικό τύπο και προανήγγειλε μία με δύο μεταγραφές, ενώ αποκάλυψε πως στα πλάνα είναι και η ανανέωση συμβολαίου του Ούρος Τσόσιτς

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, με αφορμή την πρόκριση του «Δικέφαλου» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε στη Σερβική «Mozzart Sport». Στις δηλώσεις αφού τόνισε την σημαντικότητα της πρόκρισης, προανήγγειλε μία ή δύο ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της «Ένωσης», ενώ αποκάλυψε ότι στα πλάνα της ομάδας είναι και η ανανέωση συμβολαίου με τον Ούρος Τσόσιτς. Πιο αναλυτικά ο Σέρβος δήλωσε:

Την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League: «Είναι μια σπουδαία επιτυχία, μετά από 12 χρόνια είμαστε ξανά στο Champions League. Ελπίζαμε κρυφά γι’ αυτή την επιτυχία. Όταν προέκυψε ως πρώτος αντίπαλος η Σέλτικ, ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Κόντρα στη Βιντεότον ήμασταν φαβορί στα χαρτιά, αλλά ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα τα παιχνίδια. Η ρεβάνς είχε μεγάλη ένταση. Πιστεύω όμως πως είμαστε λίγο καλύτεροι ποιοτικά από τη Βιντεότον και αυτό αποδείχτηκε. Φυσικά πάντα χρειάζεται και λίγη τύχη».

Τη διαδρομή της ΑΕΚ από τη Γ’ Εθνική ως το Πρωτάθλημα και το Champions League: «Δεν ήμουν στην ΑΕΚ όταν έπαιζε στη Γ’ Εθνική και δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, αλλά μιλώντας σε ανθρώπους εδώ, μου είπαν πως όλα έγιναν βήμα-βήμα. Η ομάδα επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, έπαιξε στην Ευρώπη, κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και τώρα θα παίξει στο Champions League, παρότι λεγόταν πως θα ήταν ευχαριστημένη και με την παρουσία στο Europa League. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ, δεν υπάρχει οικονομική αβεβαιότητα και τώρα με το Champions League τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Είναι σίγουρα καλύτερα για μένα εδώ από ό,τι στη Σερβία, αλλά εδώ είχα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που με βοήθησε, έχουμε τρεις σκάουτ που μπορούν να βλέπουν περισσότερους παίκτες. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη κι αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτός ήταν άλλωστε που έδωσε την ομάδα όταν υποβιβάστηκε».

Τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ το καλοκαίρι: «Έφυγαν δύο παίκτες, ο Βράνιες και ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ ήρθε νέος προπονητής ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που δούλευε πριν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς σ τον Πανιώνιο και μετά στον Παναθηναϊκό. Δεν έγιναν σπατάλες, η ΑΕΚ δεν έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από του Ερυθρού Αστέρα. Αγοράσαμε τα δικαιώματα του Μάρκο Λιβάγια και η κλήση του στην εθνική Κροατίας δείχνει πως κάναμε τη σωστή κίνηση. Δώσαμε τα περισσότερα χρήματα για τον Χρήστο Αλμπάνη και αποκτήσαμε αρκετούς παίκτες με δανεισμό και οψιόν αγοράς».

Αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις: «Θα δούμε για τις μεταγραφές. Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας, ίσως φέρουμε 1-2 ποιοτικούς παίκτες».

Την πιθανότητα πωλήσεων στο μέλλον: «Το Champions League προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες, μπορούν να δουν αρκετοί κάποιους πολύ καλούς νέους Έλληνες παίκτες, σαν κι αυτούς που έχουμε εμείς. Ίσως στο μέλλον να πουλήσουμε παίκτες σε υψηλότερη τιμή».

Τον Ούρος Τσόσιτς: «Ο Ούρος είχε αρκετούς τραυματισμούς. Έκανε και μια επέμβαση, συνεπώς απουσίαζε για περίπου επτά μήνες. Έπαιξε όμως εξαιρετικά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και σκέφτονται στην ομάδα να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο».

Την αποβολή του Λιβάγια: «Δεν είδα ακριβώς τι συνέβη. Ήταν πάνω στην ένταση. Ο Λιβάγια αντέδρασε παρορμητικά, δεν χρειαζόταν να το κάνει. Ελπίζω να μην τιμωρηθεί αυστηρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ