ΑΕΚ : Ανανέωσε με τον Μπακάκη μέχρι το 2023!

ΑΕΚ : Ανανέωσε με τον Μπακάκη μέχρι το 2023!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μιχάλη Μπακάκη

Ο Μιχάλης Μπακάκης αποκτήθηκε την σεζόν που ήταν η ΑΕΚ στην Β’ εθνική και σήμερα υπέγραψε το 3ο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ! Ο διεθνής Ελληνας μπακ επέκτεινε το συμβόλαιο του για ακόμη τέσσερα χρόνια, καθώς το προηγούμενο τελείωνε το 2019 και η Ενωση ήθελε να τον… δέσει.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπακάκης… οδεύει ολοταχώς για να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, κάτι που ισχύει και για τον Μάνταλο, τον Λιβάγια, τον Μπάρκα και τον Τσιντώτα με τα συμβόλαια που έχουν με την Ενωση.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του αμυντικού της ομάδας μας, Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Ο Μιχάλης Μπακάκης γεννήθηκε στις 18/3/1991 στο Αγρίνιο και ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2014. Σε αυτά τα χρόνια ήταν εκ των βασικών συντελεστών σε όλα τα μεγάλα βήματα που έκανε η ομάδα μας: επιστροφή στη Super League το 2015, κατάκτηση Κυπέλλου το 2016, έξοδος στα προκριματικά του Champions League και συμμετοχή στους ομίλους του Europa League 2017-18, κατάκτηση του πρωταθλήματος τον ίδιο χρόνο και πρόκριση στους ομίλους του Champions League 2018-19.

Ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έγινε διεθνής με την Eθνική ομάδα από το 2014, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει τέσσερις φορές και είναι πλέον σταθερά μέσα στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο Μιχάλης Μπακάκης, αμέσως μετά την επέκταση του συμβολαίου του, μίλησε στην κάμερα του AEK TV και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταμοιβή των κόπων και της προσφοράς του στην ομάδα μας!

Μιχάλη, καλή συνέχεια σε μια μεγάλη καριέρα με τον Δικέφαλο στο στήθος!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ