Τα παιχνίδια της μοίρας : Η «κατάρα» της 29ης Αυγούστου για τον ΠΑΟΚ και ο Άρης (vid)

Τα παιχνίδια της μοίρας : Η «κατάρα» της 29ης Αυγούστου για τον ΠΑΟΚ και ο Άρης (vid)

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια ακριβώς, ο Αρης επικρατούσε μέσα στην Τούμπα με 4-1 του ΠΑΟΚ, σκορ με το οποίο ηττήθηκαν απόψε οι ασπρόμαυροι για τα πλέι οφ του Champions League.

Μερικές φορές η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια… Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 από τη Μπενφίκα στην Τούμπα και έτσι δεν θα δώσει το «παρών» στην κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Πριν από ακριβώς είκοσι χρόνια, στις 29 Αυγούστου 1998, οι δικέφαλος έχανε με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-4) από τον Άρη! Το ματς είχε διεξαχθεί για τη 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, το «άστρο» του Αγγελου Χαριστέα να λάμπει για πρώτη φορά.

Ο τότε 18χρονος επιθετικός είχε σημείωσε δύο γκολ στο 15’ και το 54’, ωστόσο αποβλήθηκε στο 55’ εξαιτίας του πανηγυρισμού του. Ο ΠΑΟΚ μείωσε προσωρινά σε 1-2 με τον Παντελή Καφέ στο 63΄, όμως οι κίτρινοι δεν πτοήθηκαν.

Προηγήθηκαν με 1-3 στο 68’ χάρη στο αυτογκόλ του Γιώργου Κουλακιώτη και τη γκάφα του τερματοφύλακα Μιχόπουλου, ενώ το τελικό 1-4 σημείωσε ο Πανόπουλος στο 73’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Όλεγκ Μπλαχίν): Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Ζαφειρίου (55΄Καφές), Καπεταόπουλος, Κουλακιώτης, Κατσαμπής (59’ Μαχαιρίδης), Μπάντοβιτς, Φρατζέσκος, Τουρσουνίδης (45’ Κομίνχες), Νάγκμπε, Βρύζας.
ΑΡΗΣ (Γιώργος Φοιρός): Κατεργιαννάκης, Ερακ, Μητσόπουλος, Κατσιαρός, Μάντζιος, Κολτσίδας, Δαλκίδης, Κένεντι (88’ Νικολάου), Πανόπουλος, Φλόρες (85’ Βλαχούδης), Χαριστέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ