Ολυμπιακός : Συμφώνησε με Ραντέλοβιτς

Ολυμπιακός : Συμφώνησε με Ραντέλοβιτς

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ, Λάζαρ Ραντέλοβιτς της Ραντνίνσκι Νις, ο οποίος θα μείνει και φέτος στην σερβική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον 21χρονο Σέρβο εξτρέμ, Λάζαρ Ραντέλοβιτς, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη Ραντνίνσκι Νις. Η μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού δεν έχει σχέση με την απόκτηση εξτρέμ στο λιμάνι, καθώς οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν το «μπαμ» τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ραντέλοβιτς ανήκει στη σέρβικη ομάδα και μέχρι στιγμής έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ στα προκριματικά του Euripa League, ενώ πέρσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Ντιναμό Βράνιε της δεύτερης κατηγορίας της Σερβίας (9 γκολ σε 27 συμμετοχές). Ο νεαρός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου και είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της Σερβίας. Ο Ραντέλοβιτς θα μείνει πάντως την φετινή σεζόν στη Ραντίνσκι Νις με την μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους.

Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τους ερυθρόλευκους. Πέρα από τη μεταγραφή του Ραντέλοβιτς πάντως ο Ολυμπιακός κυνηγά το μεταγραφικό «μπαμ» στη συγκεκριμένη θέση, και μερικά από τα ονόματα που φαίνεται πως απασχολούν τους ερυθρόλευκους είναι των Φεγκουλί, Ερνάν Πέρες και Λάζαρ Μάρκοβιτς. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή την στιγμή η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένη στο πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ