Κυριάκος : «Κατανοούμε την εμμονή σας και σας προειδοποιούμε»

Κυριάκος : «Κατανοούμε την εμμονή σας και σας προειδοποιούμε»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, «προειδοποίησε» όσους χρησιμοποιούν το όνομα του Ιβάν Σαββίδη, αλλά δεν είπε σε ποιους αναφέρεται.

Επίθεση σε όσους έχουν ασχοληθεί το τελευταίο διάστημα με τον Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Το στέλεχος της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης,  με μήνυμα στα social media θέλησε να προειδοποιήσει για «τελευταία φορά» όσους έχουν «εμμονή» -όπως χαρακτηριστικά έγραψε- με τον μεγαλομέτοχο του «δικεφάλου». Ωστόσο, θα είχε ενδιαφέρον να μιλήσει με ονόματα και… αποδείξεις σε ποιους αναφέρεται. Ωστε και αυτοί οι «κάποιοι» να μπορέσουν να απαντήσουν. Κάτι, όμως, που απέφυγε να πράξει…

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Ξαφνικά έγιναν πολλές οι μάταιες αναφορές στο όνομα «Σαββίδης» αυτές τις μέρες και μάλιστα από στόματα που πρέπει να πλυθούν δυο φορές πριν το αναφέρουν. Η εμμονή σας με τον κύριο (για εσάς) Σαββίδη είναι κατανοητή αλλά όχι πια δικαιολογημένη και αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση. Ο λαός το λέει και αλλιώς: «Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη»…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ