Τζανδάρης ή Στάικος αντί του Δώνη

Τζανδάρης ή Στάικος αντί του Δώνη

Ο Χρήστος Δώνης δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στη Λαμία και οι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν είναι δύο.

Ο Χρήστος Δώνης έχει υποστεί τράβηγμα, δεν δείχνει να είναι κάτι ανησυχητικό και σίγουρα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα. Ωστόσο, δεν πρόκειται να ρισκάρει στο ματς του Σαββάτου με τη Λαμία, από το οποίο και θα απουσιάσει, με τον Γιώργο Δώνη να αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Ο Έργκους Κάτσε είναι πιθανό να επιστρέψει στην αποστολή, ωστόσο δεν μοιάζει να έχει πιθανότητες να βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα. Υπάρχουν άλλοι που βρίσκονται σε… προτεραιότητα, όπως φάνηκε και στην Ξάνθη.

Ο Φάνης Τζανδάρης και ο Πασχάλης Στάικος πέρασαν σαν αλλαγή στο ματς της πρώτης αγωνιστικής και είναι οι δύο που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα στο πλάι του Δημήτρη Κουρμπέλη, με πιθανότερο αντικαταστάτη του Δώνη τον Τζανδάρη.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Οικονόμου (θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τη Λάρισα για την τρίτη αγωνιστική, ο Μαυρομμάτης φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες για να κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ