Ξανά εκτός βασικής ενδεκάδας ο Ζαφείρης για τη Σλάβια

Ξανά εκτός βασικής ενδεκάδας ο Ζαφείρης για τη Σλάβια

Ο Χρήστος Ζαφείρης, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, δεν βρίσκεται στο βασικό σχήμα της Σλάβια, για το παιχνίδι με την Παρντούμπιτσε.

Η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει τη Παρντούμπιτσε στην έδρα της, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας.

Έντονο ενδιαφέρον έχει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος, αν και υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για παραμονή του στην ομάδα της Πράγας μέχρι τον Ιανουάριο, βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τσιώλης στο «10»: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, παράδειγμα ο Μεντιλίμπαρ»

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της Σλάβια, Γίντριχ Τριπισόφσκι, ο οποίος μετά τον προηγούμενο αγώνα, που δεν αγωνίστηκε ο Ζαφείρης, δήλωσε ότι ο παίκτης δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος να αγωνιστεί, και όπως φαίνεται, ο παίκτης ενδέχεται να έχει μόνο τον ΠΑΟΚ στο μυαλό του και να θέλει να αποχωρήσει άμεσα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ζαφείρης θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», και η ομάδα πιέζει ακόμα τη Σλάβια για την άμεση ένταξή του στο δυναμικό της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ