«Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Μάρκοβιτς»

«Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Μάρκοβιτς»

Δημοσίευμα της βρετανικής Mirror κάνει λόγο για μεταγραφή του Λάζαρ Μάρκοβιτς στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ που διαβάσατε από Το10.gr.

Δημοσίευμα της Mirror κάνει λόγο για μεταγραφή του Λάζαρ Μάρκοβιτς στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που διαβάσατε από Το10.gr. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε επαφές μαζί του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας δεν αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά είτε με το ύψος του ετήσιου κασέ του Σέρβου είτε με το αν θα τοποθετηθεί κάποια ρήτρα εξαγοράς στη συμφωνία των Κόκκινων με τους Ασπρόμαυρους.

Την περασμένη σεζόν αγωνιστική στην Άντερλεχτ, επίσης ως δανεικός, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Παρτιζάν, Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Χαλ Σίτι (επί Μάρκο Σίλβα). Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας. Στη Λίβερπουλ έχει καταγράψει 34 συμμετοχές και 3 γκολ, καθώς αποκτήθηκε έναντι 25.000.000 ευρώ από την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο ουδέποτε κατάφερε να στεριώσει στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ