«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Λούκας Πιαζόν»

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Λούκας Πιαζόν»

Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο 24χρονος εξτρέμ της Τσέλσι, Λούκας Πιαζόν και πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού άσου των λονδρέζων.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση και ακραίου επιθετικού και μια από τις επιλογές που έχουν οι ερυθρόλευκοι είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Λούκας Πιαζόν. Πάντα με βάση καλά αγγλικές «πηγές», ο 24χρονος εξτρέμ της Τσέλσι έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά και είναι παίκτης που εξετάζεται με ενδιαφέρον από τους ερυθρόλευκους.

Ο Πιαζόν αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Φούλαμ, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή χρονιά και το καλοκαίρι επέστρεψε στους μπλε. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός βοήθησε την Φούλαμ να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Πολλοί μάλιστα θεωρούν ότι ο Πιαζόν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της Φούλαμ στην μεγάλη κατηγορία, επισημαίνοντας πως ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες των λονδρέζων στην διάρκεια της περσινής σεζόν.

Οι πληροφορίες λοιπόν από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Πιαζόν που είναι Βραζιλιάνος αλλά έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο, απασχολεί τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους βέβαια να έχουν στα υπόψιν και άλλες επιλογές.

Μια εξ αυτών είναι και ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο ακραίος επιθετικός της Λίβερπουλ, ο οποίος δεν θα μείνει στο Άνφιλντ. Το όνομα του Σέρβου εξτρέμ είναι στις σκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εξελίξεις. Θυμίζουμε πως πριν από μικρό χρονικό διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα στην Αγγλία που ανέφεραν ότι ο Μάρκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ