Τοπαλίδης : «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επηρεαστεί ψυχολογικά»

Τοπαλίδης : «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επηρεαστεί ψυχολογικά»

Ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης (πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας) μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα.

Αρχικά τόνισε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ είχε ένα ιδανικό ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια ήρθε το χοντρό λάθος του τερματοφύλακα και κάπου εκεί άρχισε η αρνητική κατάσταση. Βέβαια, λαμβάνουμε υπόψη και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Σε γενικότερο πλαίσιο, αν εξαιρέσεις τις 10 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η Μπενφίκα αποτελεί μία εξαιρετική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Άλλαξαν, πάντως, πολύ νωρίς οι προϋποθέσεις του παιχνιδιού, καθώς ήρθε σύντομα η ισοφάριση στο σκορ».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η Μπενφίκα δεν ήταν αποτελεσματική στο «Ντα Λουζ», όμως έδειξε ότι πρόκειται για μία πολύ ποιοτική ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει παράδοση να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο, την έχω παρακολουθήσει και σε ένα παιχνίδι στο παρελθόν με την Μπαρτσελόνα και φαινόταν σαν να είναι αυτή η Μπαρτσελόνα. Είχανε δύναμη, είχαν ευελιξία και στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαν και ευστοχία».

Για τη στροφή του ΠΑΟΚ στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα τόνισε: «Δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα από την πρώτη αγωνιστική. Πάντως, ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Φοβάμαι, πάντως, μήπως επηρεάσει την ομάδα ο χθεσινός αποκλεισμός. Από την πρώτη αγωνιστική, πέρα από τον ΠΑΟΚ, με εντυπωσίασε η απόδοση του Άρη και το αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία. Βέβαια, είναι ακόμα πολύ νωρίς να βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα».

Για το κυριακάτικο (02/09) παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις, να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το Europa League αποτελεί κι αυτό μία μεγάλη διοργάνωση. Επαναλαμβάνω, πάντως, ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επηρεαστούν ψυχολογικά, πρέπει να τους εμψυχώσουν οι άνθρωπο της ομάδας και για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ