Eνα «τρελό» μεταγραφικό 24ωρο για την ΑΕΚ

Eνα «τρελό» μεταγραφικό 24ωρο για την ΑΕΚ

Στην πιάτσα των ατζέντηδων βλέπουν την Ενωση να κινείται ακόμα και για 4 προσθήκες και «δείχνουν» Καρέλη, Κονέ, κεντρικό χαφ και εξτρέμ. Η επιθυμία του Μελισσανίδη να αξιοποιηθεί ο Μοράν και η απόφαση του Ουζουνίδη να θέσει στο περιθώριο τον Ισπανό χαφ.

Η ΑΕΚ με τις αλλεπάλληλες προκρίσεις επί Σέλτικ και Βίντι πέτυχε τον πρωταρχικό και μεγάλο της στόχο για τη φετινή σεζόν, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Οι Κιτρινόμαυροι ξεπέρασαν τα εμπόδια των Σκωτσέζων και των Ούγγρων και πλέον βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η πρόκριση στα… αστέρια δημιουργεί νέες προσδοκίες και η διοίκηση της ΑΕΚ καλείται να ενισχύσει την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ και θα βοηθήσουν την Ενωση να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου, ωστόσο, είναι πολύ περίεργη και σύμφωνα με πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων, η διοίκηση της ΑΕΚ ακύρωσε την απόκτηση κεντρικού χαφ, με την αιτιολογία ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί ο Ερίκ Μοράν. Οι άνθρωποι της Ενωσης πιστεύουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον 27χρονο μέσο, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή δεν υπολογίζεται από τον Ελληνα προπονητή. Ο έμπειρος τεχνικός δεν πείστηκε από τη δουλειά που έκανε ο Ισπανός χαφ στην προετοιμασία και ουσιαστικά τον έχει θέσει στο περιθώριο. Η διοίκηση της ΑΕΚ, λοιπόν, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ζητάει από τον Ουζουνίδη να τον επαναφέρει στην ομάδα και να τον αξιοποιήσει κατάλληλα στα αλλεπάλληλα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι Κιτρινόμαυροι το επόμενο διάστημα, εντός και εκτός συνόρων.

Σε αντίθεση με τη φημολογούμενη επιθυμία της διοίκησης της ΑΕΚ για την αξιοποίηση του Μοράν, υπάρχουν αρκετοί μέσα στο στρατόπεδο της Ενωσης, που ζητούν να πρυτανεύσει η λογική και η ομάδα να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση κεντρικού χαφ. Κάποιοι ατζέντηδες μάλιστα βλέπουν την ΑΕΚ μέχρι αύριο το βράδυ, όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο, να κινείται ακόμα και για την απόκτηση 4 παικτών! Δηλαδή, μέσα σε 24 ώρες η Ενωση να ολοκληρώσει την προσθήκη 4 ποδοσφαιριστών.

Το όνομα που βρίσκεται πρώτο στη λίστα για τη θέση του επιθετικού είναι αυτό του Νίκου Καρέλη, ενώ πολύ δυνατά «παίζει» τις τελευταίες ώρες και η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ελληνα στράικερ, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Κονέ δεν υπολογίζεται από την ιταλική ομάδα και η επιστροφή του στην ΑΕΚ είναι πλέον πολύ πιθανό σενάριο.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας, σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων, θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Πρόκειται για μία θέση στην οποία «πονάει» η ΑΕΚ και δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση. Οι ατζέντηδες βλέπουν επίσης κίνηση και για τη θέση του κεντρικού χαφ. Μια θέση, που όπως προαναφέραμε, έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, με την επιθυμία της διοίκησης να αξιοποιηθεί ο Μοράν.

Το επόμενο 24ώρο αναμένεται «καυτό» για την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν αλλεπάλληλες επαφές με υποψήφιους στόχους και τους φιλάθλους να ανυπομονούν για τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα τους στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ