Τελέστηκε αγιασμός στα Σπάτα – «Ευλογία στην ΑΕΚ για να έχει την ίδια επιτυχία και τιμιότητα»

Τελέστηκε αγιασμός στα Σπάτα – «Ευλογία στην ΑΕΚ για να έχει την ίδια επιτυχία και τιμιότητα»

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ, τέλεσε τον αγιασμό στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ - «Παρών στα Σπάτα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα τον καθιερωμένο αγιασμό της, με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ να πηγαίνει στα Σπάτα. Εκεί ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στελέχη της ΠΑΕ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Ο σκοπός είναι να ευλογήσουμε τη νέα σεζόν στην οποία η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ελπίζουμε με την ίδια επιτυχία αλλά και με την τιμιότητα που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα από την πρώτη μέρα της ιστορίας της» είπε ο Μητροπολίτης και συνεχάρη την ομάδα για τις αγωνιστικές της επιτυχίες: «Σας συγχαίρω γιατί κατακτήσατε την κορυφή βήμα βήμα και αγωνιζόμενοι πάντα με σεμνότητα και ταπεινότητα» είπε ακόμα.

Η Νέα Φιλαδέλφεια που είναι η πόλη της ιστορίας αυτής της ομάδας σας περιμένει να επιστρέψετε στο νέο γήπεδο το οποίο κατασκευάζεται και το οποίο θα αποτελέσει και πάλι σήμα κατατεθέν της πόλης μας αλλά και σύμβολο του προσφυγικού ελληνισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ