Κινητικότητα για Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό

Κινητικότητα για Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό

Από την ΠΑΕ παραδίδονται συνεχώς στοιχεία στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ο οποίος είναι πιθανό να έρθει την Παρασκευή στην Αθήνα.

Το τελευταίο διήμερο παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ό,τι αφορά τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Από τα γραφεία έχουν φύγει πολλά στοιχεία προς τους συνεργάτες του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Συνεχώς συνέβαινε αυτό, ειδικά από το λογιστήριο και το νομικό τμήμα, αλλά τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη αυτό εντάθηκε σε μεγάλο βαθμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πιεμπονγκσάντ είναι πολύ πιθανό την Παρασκευή να αφιχθεί στην Αθήνα με τον γιο του Πιτ και ίσως και τον στενό του συνεργάτη Τζακ Σρίσουμριντ, ο οποίος τον έχει συνοδεύσει στην Ελλάδα τουλάχιστον τρεις ακόμα φορές.

Ο Πιεμπονγκσάντ, εφόσον έρθει, είναι λογικό να συναντηθεί με τον νυν μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να συζητήσουν διάφορα θέματα για τον Παναθηναϊκό και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση των μετοχών και τα χρέη που θα αναλάβει να καλύψει κάθε πλευρά. Για να γίνει φυσικά μεγαλομέτοχος ο Παϊρόζ ή για την ακρίβεια η «Pan Asia», την οποία εκπροσωπεί και σίγουρα συμμετέχει και ο Έλληνας εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, θα πρέπει να ξεκινήσει σταδιακά να βάζει χρήματα σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Θυμίζουμε ότι στις 21/9 έχει προγραμματιστεί ΓΣ στην οποία θα προκηρυχθεί αύξηση 10 εκατ. ευρώ. Όταν την καλύψει αυτή ο Παϊρόζ, τότε θα προκηρύξει νέα, ενδεχομένως με το ίδιο ποσό ή και λίγο μεγαλύτερο για να γίνει μεγαλομέτοχος. Αν και στη ΓΣ θα έχει δικαίωμα και εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου, όπου θα βάλει στελέχη δικής του επιλογής (ένας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Αβραάμ Γκραντ) και θα τρέχει τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ