Μεγάλη νύχτα για Μάρκοβιτς!

Μεγάλη νύχτα για Μάρκοβιτς!

Η «μάχη» του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σέρβου εξτρέμ, οι άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του, η έκπληξη που μπορεί να προκύψει και ο… Πρίγιοβιτς.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ και τον Λάζαρ Μάρκοβιτς. Και η νύχτα μεγάλη όπου πιθανότατα να κρίνει και το μέλλον της μεταγραφής που προσπαθεί να κάνει ο δικέφαλος του βορρά. Από to10.gr μάθατε λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενφίκα για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει τον Μάρκοβιτς, όπως και την Πέμπτη για την παρουσία του μάνατζερ του Σέρβου άσου, Μίλος Μαλένοβιτς, στην Τούμπα όπου μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη και πήρε στα χέρια του την επίσημη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα δεν έχει πει το παραμικρό για την υπόθεση. Ούτε βεβαίως έχει διαψεύσει κάτι. Και πώς να το κάνει όταν το θέμα είναι απολύτως υπαρκτό, η φωτογραφία που δημοσιεύσαμε αποκαλυπτική και σήμερα ίσως να υπάρξει μεταγραφή. Πολλά αν όχι όλα θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στην Λίβερπουλ 1,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης ενώ στον Μάρκοβιτς δίνει συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ για την επόμενη 3ετια συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαιρετική πρόταση που όμως ακόμη δεν έχει πείσει στο 100% των Μάρκοβιτς για να πει το «ναι». Ίσως το πει στις ώρες που έρχονται, ίσως όμως να προτιμήσει μια από τις άλλες προτάσεις που έχει. Το σκέφτεται ακόμη ο 24χρονος άσος, σε μια υπόθεση που ο τρόπος με τον οποίο την χειρίζεται ο ΠΑΟΚ αλλά και τα «δικά» του ΜΜΕ καταδεικνύει και τον βαθμό δυσκολίας. Έτσι ώστε αν τελικά δεν τα καταφέρει να επικοινωνήσει πως δεν υπήρξε ποτέ θέμα.

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει αντιπάλους στο «παιχνίδι» για τον Μάρκοβιτς και ίσως τις ώρες που έρχονται να προκύψει και μια… δυσάρεστη για αυτόν έκπληξη. Ίσως όμως η μέρα που ξημερώνει να φέρει τον Μάρκοβιτς στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ να έχει προσθέσει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο «οπλοστάσιο» του.

Μια μέρα που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και στο «μέτωπο» Πρίγιοβιτς για τον οποίο τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχουν προτάσεις που ξεπερνούν τα 7 εκατ. ευρώ.

Μεγάλη η νύχτα (σίγουρα και η μέρα) λοιπόν για τον ΠΑΟΚ συνολικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ