Μπανιώτης: «Του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα είναι στη θέση της ΑΕΚ»

Μπανιώτης: «Του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα είναι στη θέση της ΑΕΚ»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Ο Χάρης Μπανιώτης μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα και για την επόμενη μέρα της ομάδας. Με δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1» επισήμανε ότι ο Δικέφαλος θα βρίσκεται του χρόνου στη θέση της ΑΕΚ, εννοώντας προφανώς ότι πάρει το πρωτάθλημα.

Αρχικά επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχασε τη συγκέντρωσή του κάποια στιγμή και το πλήρωσε ακριβά. Έγιναν λάθη μετά το δεύτερο γκολ. Η ομάδα ήταν όπως έπρεπε να είναι στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στη συνέχεια έγιναν κάποια λάθη τα οποία σε αυτό το επίπεδο πρέπει να αποφεύγονται. Η ζωή συνεχίζεται, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η δύναμη φαίνεται όταν κοιτάς μπροστά, έχοντας και στο πλευρό σου αυτόν τον εξαιρετικό λαό».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θέλω να σταθώ στο γκολ της ισοφάρισης. Δεν του αρμόζει του αμυντικού να δέχεται το σπρώξιμο τόσο εύκολα. Έπρεπε να είμαστε πιο ζωντανοί στη φάση. Σε δύο ματς, δεχθήκαμε τέσσερα γκολ από «στημένα». Δεν είναι ότι οι αντίπαλοι έκαναν οκτώ ευκαιρίες. Στο πρώτο παιχνίδι η Μπενφίκα δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Είναι, πάντως, εύκολο να ρίξουμε ευθύνες. Θέλω να τονίσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε την προσπάθειά του, αλλά ο αποκλεισμός ήρθε έτσι όπως ήρθε. Πιστεύω, όμως, ότι του χρόνου θα έχουμε πιο εύκολους αντιπάλους, καθώς θα είμαστε στη θέση της ΑΕΚ. Αν πιάσουμε όλο το θέμα από την αρχή, πρόκειται για μεγάλη υπόθεση μέχρι εδώ που έφτασε ο ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά πιστεύω ότι έπρεπε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ μετά το 1-0 χάσαμε εύκολα 3-4 φορές την μπάλα στο χώρο του κέντρου».

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ πλέον στους ομίλους του Europa League: «Θα συμμετέχουμε τώρα στο Europa League, που είναι επίσης μία πολύ αξιόλογη διοργάνωση. Ο κόσμος έδειξε ότι έχει υπομονή για αυτή την ομάδα, με τη συμπεριφορά του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάντως, θέλαμε και λίγο μεγαλύτερη εύνοια της μπάλας, ώστε να είμαστε κοντά στο αποτέλεσμα. Όταν ρισκάρεις τόσο ανοικτά και επιπόλαια απέναντι σε τέτοιες ομάδες, είναι πιθανό να έχεις το εις βάρος σου αποτέλεσμα. Όμως, αυτό ήταν αναγκαίο με βάση την εξέλιξη του αγώνα».

Για τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι φέτος δε θα έχουμε πρόβλημα, αν και είναι νωρίς πιστεύω ότι το έχουμε το πρωτάθλημα. Με περισσότερο πείσμα κι έχοντας στο νου ότι αυτά που έγιναν πέρσι δεν πρέπει να ξαναγίνουν, θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα, ώστε να έχουμε και πιο ευνοϊκούς αντιπάλους στο Champions League του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ