Μαζί Παϊρότζ – Ρέστης στην Κωνσταντινούπολη

Μαζί Παϊρότζ – Ρέστης στην Κωνσταντινούπολη

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έφτασε στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης, από την οποία πέταξε μαζί με τον Βίκτωρα Ρέστη, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Σβήνει πλέον κάθε αμφιβολία που υπήρχε σχετικά με το αν ο Βίκτωρας Ρέστης είναι ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την «Pan Asia» και ένας από εκείνους που θα χρηματοδοτούν την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μαζί με τον Βίκτωρα Ρέστη ήταν πριν από λίγες ώρες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, απ’ όπου και ήρθε στην Ελλάδα ο Ταϊλανδός broker. Η φιλική σχέση που έχουν οι δύο άνδρες αναμένεται να επεκταθεί και στον Παναθηναϊκό, αν όλα πάνε καλά και η ΠΑΕ περάσει στα χέρια της «Pan Asia».

Ο Πιεμπονγκσάντ θα έχει ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσα στις επόμενες μέρες και εκεί οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα λάβει χώρα σε περίπου 3 εβδομάδες και θα είναι ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ