ΑΕΚ: Μέχρι τέλους για Νάρσινγκ, εναλλακτική Πιρές –Κοιτά χαφ και Κονέ

ΑΕΚ: Μέχρι τέλους για Νάρσινγκ, εναλλακτική Πιρές –Κοιτά χαφ και Κονέ

Το βράδυ πέφτει αυλαία στην μεταγραφική περίοδο και η ΑΕΚ τρέχει με… χίλια για να καλύψει τις τελευταίες μεταγραφικές εκκρεμότητες της.

Αποκτήθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας ως έξτρα προσθήκη για την μεσοεπιθετική γραμμή (προέκυψε η περίπτωση του μετά την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό), αλλά ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ παραμένει ο διακαής πόθος των «κιτρινόμαυρων». Και είναι. Καθώς θεωρείται στα μάτια του Μαρίνου Ουζουνίδη ο ιδανικός για την θέση του εξτρέμ. Η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Ολλανδό και το deal με τον (δύσκολο και απαιτητικό) Μίνο Ραϊόλα, από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία με την Σουόνσι.

Από εκεί και πέρα, ως εναλλακτική λύση εξετάζεται και ο Βραζιλιάνος Φελίπε Πιρές της Χοφενχάιμ (τον ξέρουν μιας και πέρυσι δανεικός με την Αούστρια Βιέννης που έπαιξε αντίπαλος στους ομίλους του Europa League) για δανεισμό του με οψιόν αγοράς, με την ΑΕΚ να έχει στην λίστα της ακόμη δύο περιπτώσεις ακραίων. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως δείχνουν ότι θα αποκτηθεί δεδομένα εξτρέμ από την Ένωση. Η μία και σίγουρη κίνηση μέχρι το βράδυ.

Ο Νίκος Καρέλης πάντως δείχνει μέχρι στιγμής να είναι… έξω από την κουβέντα για τα εξτρέμ. Εξετάζεται η περίπτωση του για δανεισμό από την Γκενκ, αλλά δεν σχετίζεται η περίπτωση του με την μεταγραφή ακραίου.

Αναφορικά με την θέση του χαφ, η ΑΕΚ μελετά τις ευκαιρίες. Ο Αγκού, ο Ραντόγια και 1-2 περιπτώσεις που ενδιαφέρουν, όσο δεν κλείνουν σε άλλη ομάδα, παραμένουν διαθέσιμοι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει «τελειώσει» από τα πλάνα του τον Μοράν και τον Αϊντάρεβιτς, ενώ προωθείται ως παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στον άξονα και ο Τσόσιτς.

Τέλος, ο Παναγιώτης Κονέ έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε στην αγορά και η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Έλληνας χαφ δεν έχει κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι και χρειάζεται 1-1,5 μήνα για να είναι έτοιμος. Και ο Κονέ μπαίνει στην λίστα των ελεύθερων, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να βρουν ομάδα μέχρι το πρώτο 10ημερο Σεπτεμβρίου.

Και σε όλα τα παραπάνω πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η ΑΕΚ πρέπει μέχρι τη Δευτέρα να δηλώσει στην UEFA την λίστα των ποδοσφαιριστών για τα έξι ματς των ομίλων του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ