«Η Αντερλεχτ κοντά στον Μάρκοβιτς»

«Η Αντερλεχτ κοντά στον Μάρκοβιτς»

Βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Λάζαρ Μάρκοβιτς αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες στην Άντερλεχτ...

Ο ΠΑΟΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια να φέρει στην Τούμπα τον Λάζαρ Μάρκοβιτς ο οποίος σήμερα το πρωί ακολούθησε στο instagram τον λογαριασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης όμως πριν λίγο Βελγικά δημοσιεύματα τον «στέλνουν» στην Άντερλεχτ…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dhnet.be» η Άντερλεχτ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του Σέρβου άσου. Τονίζεται μάλιστα πως «η μεταγραφή μπορεί να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες με το θέμα που απομένει να ρυθμιστεί να είναι το οικονομικό. Στον αντίποδα βεβαίως είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ κάνει τα πάντα για να πάρει τον Μάρκοβιτς έχοντας προσφέρει συμβόλαιο 3 χρόνων έναντι 1,2 εκατ. ευρώ με τους Βέλγους να υποστηρίζουν πως το δυνατό χαρτί της Άντερλεχτ είναι η περσινή θητεία του στην ομάδα ως δανεικός από την Λίβερπουλ.

«Είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα λίγα παιχνίδια που είχε παίξει, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ «εύθραυστος», εξαιτίας της έλλειψης ρυθμού», σημειώνεται στο ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ