Δύο επίσημες προτάσεις για Σισέ!

Δύο επίσημες προτάσεις για Σισέ!

Η Άντερλεχτ και μια γαλλική ομάδα κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του Σισέ

«Καυτή» τόσο στο «πάρε» όσο και στο «δώσε» θα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών στον Ολυμπιακό. Στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη φτάσει δύο επίσημες προτάσεις για την απόκτηση του Σισέ, μία από την Αντερλεχτ και μία από μία γαλλική ομάδα, το όνομα της οποίας ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο Αφρικανός στόπερ των Πειραιωτών βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, με τους δύο συλλόγους από Βέλγιο και Γαλλία να εκφράζουν επίσημα το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Η ομάδα των Βρυξελλών, βέβαια, τις τελευταίες ώρες ήρθε σε συμφωνία με την Μίντιλαντ για τη μεταγραφή του 23χρόνου στόπερ, Σανέχ.

Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι ίσως τελικά απέρριψαν την πρόταση της Αντερλεχτ. Βέβαια, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα και οι Βέλγοι να επιθυμούν και την απόκτηση του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Οσον αφορά στη δεύτερη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, προέρχεται από γαλλικό σύλλογο, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομά του. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους, δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθούν οικονομικά. Τη δεδομένη στιγμή μάλιστα ο Σισέ δεν λογίζεται ως βασικός από τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να τον χρησιμοποιεί κυρίως ως αλλαγή.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται απόψε. Ο 22χρονος άσος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 21 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα και πέτυχε 4 γκολ. Φέτος πήρε τις ευκαιρίες του από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά η εικόνα του στα φιλικά δεν έπεισε τον Πορτογάλο προπονητή. Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει δώσει 5 παιχνίδια, αλλά ο Νιγηριανός στόπερ έπαιξε μόνο στη ρεβάνς με τη Μπέρνλι. Μάλιστα, ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ