Σε συζητήσεις με τον Πανιώνιο ο Ανέστης

Σε συζητήσεις με τον Πανιώνιο ο Ανέστης

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Γιάννης Ανέστης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Γιάννης Ανέστης έχει εισέλθει σε συζητήσεις με τον Πανιώνιο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα τους Κυανέρυθρους τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποδεσμεύτηκε και επίσημα από τη Χάποελ Μπερ Σεβά πριν μερικές ώρες, έπειτα από μόλις δύο μήνες συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ισραήλ, και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ο οποίος ενδέχεται να είναι η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό.

Ο 27χρονος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία των Νεοσμυρνιωτών, προλαβαίνοντας μάλιστα να καταγράψει 18 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα. Από τη στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος, υφίσταται περιθώριο έως τις 14 Σεπτεμβρίου για να υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ανέστης ήταν ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ μέχρι τον προηγούμενο Νοέμβριο, ωστόσο στη συνέχεια οι Βασίλης Μπάρκας και Παναγιώτης Τσιντώτας μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής κάτω από τα Κιτρινόμαυρα γκολπόστ. Κατέγραψε 94 εμφανίσεις ως παίκτης της Ένωσης και αποχώρησε μετά τη λήξη του συμβολαίου του τον περασμένο Ιούνιο. Στη διάρκεια του χειμώνα είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον ομάδες από την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ