Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν μέσω… Ιβιτς!

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν μέσω… Ιβιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, τις τελευταίες ώρες ο Ιλια Ιβιτς έχει μεσολαβήσει προκειμένου να έρθουν πιο κοντά ο Γερμανός άσος και ο Ερυθρός Αστέρας.

Ένα από τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό την τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι και αυτό του Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός όλο το καλοκαίρι δεν κατάφερε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με αποτέλεσμα να έχει ξεμείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών. Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν να βρουν λύση στην υπόθεσή του, προκειμένου να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιό του.

Αυτή η λύση ενδέχεται να έρθει από έναν πρώην «ερυθρόλευκο» και συγκεκριμένα τον Ιλια Ιβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, τις τελευταίες ώρες έχει μεσολαβήσει προκειμένου να έρθουν πιο κοντά ο Μάρκο Μάριν και ο Ερυθρός Αστέρας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το συμβόλαιο που προτείνει η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Μάριν είναι της τάξεως του 1.000.000 ευρώ. Η πρόκριση της σέρβικης ομάδας στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League έφερε ζεστό χρήμα στα ταμεία της, με τους ανθρώπους του συλλόγου να επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Οι δύο πλευρές πλέον μετά τη μεσολάβηση του Ιλια Ιβιτς έχουν έρθει πιο κοντά και επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του 29χρονου άσου. Ο Μάριν εδώ και αρκετό καιρό έχει βρεθεί στο περιθώριο από τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να μην τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Είναι δεδομένα στην πόρτα της εξόδου, με τον Ερυθρό Αστέρα να στρώνει κόκκινο χαλί στα πόδια του. Ο Μάριν πέρσι έπαιξε συνολικά σε 36 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 8 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ