Μπακάκης : «Είχα πει πως θέλω να μείνω, η ΑΕΚ είχε πάντα τον πρώτο λόγο»

Μπακάκης : «Είχα πει πως θέλω να μείνω, η ΑΕΚ είχε πάντα τον πρώτο λόγο»

Ο Μιχάλης Μπακάκης σχολίασε τα σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ίδιο, ενώ μίλησε για το αν περίμενε όλες αυτές τις διακρίσεις με τη φανέλα της Ένωσης και αναφέρθηκε στον... Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μιχάλης Μπακάκης σχολίασε τα σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ίδιο, ενώ μίλησε για το προσεχές ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (01/09), την Εθνική ομάδα, το αν περίμενε όλες αυτές τις διακρίσεις με τη φανέλα της Ένωσης και τον… Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν έχουμε κερδίσει μέσα στην Τρίπολη ποτέ ,είναι δύσκολη έδρα, πρέπει να σταματήσει αυτό ,να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να σπάσει την παράδοση, αφήνουμε πίσω τους πανηγυρισμούς, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν περίμενε τόσες διακρίσεις: «Όταν ήρθα στην ΑΕΚ δεν περίμενα να πάρω πρωτάθλημα, Κύπελλο και να διακριθώ στην Ευρώπη, το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν το περίμενα. Είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε. Περιμένω περισσότερα πρωταθλήματα, κύπελλα και διακρίσεις στην Ευρώπη».

Για τον Ολυμπιακό: «Όταν κάποιοι βγάζουν δημοσιεύματα δεν μπορώ να βγαίνω και να διαψεύδω συνεχώς, είχα πει πως θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, τον πρώτο λόγο τον είχε πάντα η ομάδα. Ο πρόεδρος συμφώνησε με όλα όσα ήθελα, είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να χαρώ και τα επόμενα πέντε χρόνια».

Για την Εθνική ομάδα: «Είναι τιμή που εκπροσωπώ την Εθνική ομάδα, υπάρχουν νέοι και έμπειροι παίκτες, πιστεύω πολύ στην ομάδα, είμαι αισιόδοξος και ανυπομονώ να μπω και να δώσω τα πάντα για τη χώρα μου».

Για το πρώτο γκολ του: «Δεν έχω βάλει ποτέ γκολ και ανυπομονώ να πετύχω κάποια στιγμή, είμαι αμυντικός και βγάζω ασίστ συνήθως».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θεωρώ πως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω, αλλά δεν πειράζει που δεν κληρωθήκαμε με τη Γιουβέντους.»

Για το καινούργιο γήπεδο: «Χτίζουμε ένα στολίδι, θέλω να παίξω σε νέο γήπεδο, είναι τιμή που είμαι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και ανυπομονώ να μπω στο καινούργιο μας γήπεδο».

Για τον Αστέρα: «Αυτοπεποίθηση να έχουμε, όχι έπαρση, συγκεντρωμένοι, να το πιστέψουμε, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ