Μπακασέτας : «Ο Ουζουνίδης με ανέδειξε, δεν ήθελα την Μπάγερν Μονάχου»

Μπακασέτας : «Ο Ουζουνίδης με ανέδειξε, δεν ήθελα την Μπάγερν Μονάχου»

Ο Τάσος Μπακασέτας σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League και αναφέρθηκε στην εξέλιξη του Μαρίνου Ουζουνίδη ως προπονητή.

Ο Τάσος Μπακασέτας σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League και συγκεκριμένα τις μάχες με την Μπάγερν Μονάχου και την Μπενφίκα, ενώ μίλησε για το προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (01/09), την εξέλιξη του Μαρίνου Ουζουνίδη ως προπονητή και το αν ο ίδιος νιώθει δικαιωμένος από την προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων, τονίζοντας πως η περσινή σεζόν αποτέλεσε «οδηγό».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κλήρωση: «Δεν ήθελα τη Μπάγερν, θα είναι ωραία εμπειρία, δύσκολη κλήρωση, αλλά όλα θα πάνε καλά».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Μεγάλωσα στην Τρίπολη, έχω καλές και κακές αναμνήσεις, υγιές σωματείο, σοβαρή δουλειά γίνεται εκεί,εξαιρετικός προπονητής».

Για την Μπενφίκα: «Μια πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να το παλέψουμε και μέσα και έξω και να πάρουμε αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι πιο μονταρισμένη στο κομμάτι της ψυχολογίας και μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις».

Για το να μπορεί να σουτάρει και με το δεξί: «Πάντα σούταρα από μικρός και με το δεξί, παλιά είχα ένα τραυματισμό στο δεξί πόδι και από τότε δεν σουτάρω πολύ. Είναι σημαντικό να έχεις και τα δύο πόδια, γίνεσαι απρόβλεπτος».

Για τον αν νιώθει δικαιωμένος: «Δεν πρέπει να ακούμε τον κόσμο, χρειάζεται δουλεία. Είναι δύσκολο να μην ασχολείσαι με τον κόσμο. Η περσινή χρονιά ήταν ο οδηγός μας, ο κόσμος μας σέβεται και τον έχουμε κερδίσει. Κάποιοι δεν μας σέβονται αλλά γενικά αρέσει στους φιλάθλους μας που ο κορμός είναι ελληνικός».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Ένας προπονητής που με ανέδειξε, εξελίχθηκε ως προπονητής και μου αρέσει πολύ. Δούλεψε αρκετά και μας έχει δώσει πολλές λύσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ