Άρης : Επίσημα τέλος Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς, το Σάββατο η αποστολή με ΑΕΛ

Άρης : Επίσημα τέλος Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς, το Σάββατο η αποστολή με ΑΕΛ

Οι δύο παίκτες αποτελούν παρελθόν και τυπικά μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Κενάν Μπαργκάν και Λούκα Μιλούνοβιτς δεν κατάφεραν να πείσουν τον Πάκο Ερέρα για την αξία τους και το απόγευμα της Παρασκευής (31/8) η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίηση τη λύση των συμβολαίων των δύο ποδοσφαιριστών.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- των συμβολαίων του Λούκα Μιλούνοβιτς και του Κενάν Μπαργκάν. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους», σημειώνει η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων.

Αύριο η αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ

Εξάλλου, με την προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (1/9) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η του Άρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ (02/09) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (19:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Πάκο Ερέρα θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα.

Εξάλλου, σήμερα (31/8) Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Πριν από την προπόνηση στο «Δασυγένειο» έγινε Αγιασμός παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρου Καρυπίδη, του αθλητικού διευθυντή, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πρεμιέρα για την Κ 19

Τέλος η ΠΑΕ ενημέρωσε το εξής: «Πρεμιέρα για την ομάδα Κ 19 του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα υποδομών Super League K 19 της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Η δεύτερη τη τάξει ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Α.Ε.Λ. αύριο, Σάββατο (01/09), στις 17:00, στο Δημοτικό γήπεδο Λακκώματος («Αβραάμ Παπαδόπουλος»), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ