Μπάγεβιτς σε παίκτες : «Έκλεισε ο κύκλος μου στην ΑΕΚ, μπορείτε ακόμα ψηλότερα στο Champions League»

Μπάγεβιτς σε παίκτες : «Έκλεισε ο κύκλος μου στην ΑΕΚ, μπορείτε ακόμα ψηλότερα στο Champions League»

Ο Ντούσκο αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα. Τι του είπε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, μένοντας μακριά από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Μια απόφαση που ουσιαστικά είχε πάρει από πέρυσι, ωστόσο έπειτα από την παραίνεση και του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθυστέρησε να επισημοποιήσει. Τελικώς το «αντίο» του Ντούσκο στην Ένωση ήρθε, σε ένα σημείο που ο ίδιος ένιωσε πως ο κύκλος του έχει κλείσει και η ομάδα παράλληλα βρίσκεται στο σωστό σημείο.

Σήμερα ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Δικεφάλου βρέθηκε για τελευταία φορά στα Σπάτα, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Μπάγεβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν αυτά τα χρόνια, ζήτησε συγνώμη αν στεναχώρησε κάποιον με την συμπεριφορά του, ενώ τους προέτρεψε να παλέψουν για ακόμα μεγαλύτερα διακρίσεις από όσα πέτυχαν πρόσφατα, μιας και πιστεύει πολύ τόσο στους ίδιους, όσο και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Ηρθα να σας αποχαιρετίσω γιατί εγώ αποχωρώ αφού ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε. Περάσαμε μαζί και ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Και αν σε αυτά τα πέντε χρόνια μπορεί κάποιους να στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, ζητάω συγγνώμη. Η κλήρωση που είχε η ΑΕΚ χθες στο Champions League ήταν καλή και πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους τους οποίους μπορεί και πρέπει να υλοποιεί. Εχετε ένα πολύ καλό σύνολο και έναν προπονητή στον οποίο προσωπικά πιστεύω πoλύ. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι υγεία κάθε επιτυχία και σαν ομάδα αλλά και ατομικά για τον καθένα», είπε ο Μπάγεβιτς στους παίκτες.

Πριν αποχωρήσει το λόγο πήρε ο Μάνταλος ως αρχηγός και εκ μέρους όλων των παικτών του είπε: «Κύριε Μπάγεβιτς και εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας έδωσες αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε να είσαι καλά και να απολαμβάνεις ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την αποχώρησή του από τα αποδυτήρια ο Ντούσκο χειροκροτήθηκε από τους παίκτες, σε μια ιδιαίτερη και άκρως συγκινητική στιγμή για όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ