Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τα 16.000 διαρκείας, ανακοινώνεται ο Σα

Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τα 16.000 διαρκείας, ανακοινώνεται ο Σα

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο του συλλόγου – Θέμα χρόνου η επισημοποίηση της μεταγραφής του Πορτογάλου.

Δίπλα στην ομάδα για ακόμα μία χρονιά βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού, με την πειραϊκή ΠΑΕ να γνωστοποιεί ότι έχουν διατεθεί ήδη πάνω από 16.000 διαρκείας!

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι έφεραν εις πέρας την πρώτη μεγάλη φετινή αποστολή τους και οδήγησαν την ομάδα στους ομίλους του Europa League.

Η πρόκριση προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου, με τον κόσμο να αγοράζει κάρτες διαρκείας και να κλείνει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ο στόχος των 20.000 διαρκείας θα ξεπεραστεί σύντομα και το γήπεδο θα είναι «καμίνι» στα παιχνίδια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οσον αφορά στα μεταγραφικά, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα, Ζοσέ Σα. Ο Ιβηρας πορτιέρο βρίσκεται στην Ελλάδα και μέχρι το βράδυ αναμένεται να ντυθεί και επίσημα στα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ