ΑΕΚ: Πάει μόνο για ελεύθερους πλέον -Δεν «έκατσαν» δύο καλές μεταγραφές 11αδας!

ΑΕΚ: Πάει μόνο για ελεύθερους πλέον -Δεν «έκατσαν» δύο καλές μεταγραφές 11αδας!

Τα πράγματα στην ΑΕΚ δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν οι φίλοι της και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μπορεί να υπήρχε η αίσθηση σε όλους ότι η ΑΕΚ δεδομένα θα προχωρούσε σε μεταγραφή ή μεταγραφές σήμερα, τελευταία ημέρα, ωστόσο πλέον τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά για τους «κιτρινόμαυρους».

Η Ενωση «πάλεψε» σήμερα για δύο παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά, δύο μεταγραφές 11αδας. Αλλά δεν… έκατσαν, λόγω των απαιτήσεων στην υπόθεση Νάρσινγκ και λόγω του ίδιου του παίκτη στην υπόθεση Ραντόγια μιας και προτίμησε την Primera Division. Αναφορικά με τον Καρέλη η ΑΕΚ εγκατέλειψε την υπόθεση από χθες το βράδυ και εν συνεχεία ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Αγκού κατέληξε στην Σετούμπαλ.

Η ΑΕΚ επέλεξε από την στιγμή που δεν βρήκε τους παίκτες που ήθελε, με τους δικούς της… όρους, να μην κάνει μεταγραφή, απλά για να πάρει παίκτη. Κάτι που αποτελεί απαράβατο όρο. Και έτσι επιλέχθηκε να μην προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη με συμφωνία με άλλη ομάδα, ενώ πλέον μένει το «παράθυρο» μόνο για ελεύθερους παίκτες.

Πλέον, όμως τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά στενά μιας και μέχρι τη Δευτέρα πρέπει η ΑΕΚ να δηλώσει την λίστα των παικτών στην UEFA για τα ματς των ομίλων του Champions League.

Τι σημαίνει αυτό αρχικά για τα χαφ; Ενεργοποιείται ξανά ο Μοράν, ο Τσόσιτς θα μπορεί να δίνει λύσεις και στον άξονα, ενώ ο Αϊντάρεβιτς από την στιγμή που συνεχίζει στο ρόστερ θα παίρνει ευκαιρίες στα ματς Κυπέλλου.

Για τα εξτρέμ, ο Γιαννιώτας είναι μία λύση που προέκυψε, ενώ με την επιστροφή Μπογέ-Αλμπάνη «γεμίζει» το «οπλοστάσιο» και ο Ουζουνίδης θα έχει περισσότερες λύσεις μαζί με τους περιφερειακούς Μάνταλο, Μπακασέτα και Κλωναρίδη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ