ΠΑΟΚ : «Επιχείρηση» Νέα Σμύρνη

ΠΑΟΚ : «Επιχείρηση» Νέα Σμύρνη

Η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ, είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και στον τρόπο με τον οποίο θα έρθει ένα ακόμα «διπλό». Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Φερνάντο Βαρέλα.

Στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε η «επιχείρηση» Πανιώνιος, προκειμένου η ομάδα μετά την ήττα από την Μπενφίκα να μην έχει νέες απώλειες, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από το κομμάτι της κούρασης έχει να διαχειριστή και αυτό της ψυχολογίας. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Φερνάντο Βαρέλα, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Γεβγέν Χατσερίντι, ενώ επιστρέφει ο Μαουρίσιο που εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ότι έχει να κάνει με τους νεοφερμένους στην Τούμπα Βέρνμπλουμ και Τόσκα, ο Σουηδός ανεβάζει ρυθμούς και υπολογίζεται να είναι έτοιμος μετά την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για δύο εβδομάδες, λόγω των εθνικών ομάδων. Ο Ρουμάνος αμυντικός βρίσκεται σε καλά επίπεδα ετοιμότητα καθώς συμμετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μπέτις. Σήμερα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ