Πέρασε τα ιατρικά ο Γκρούγιτς και αύριο ανακοινώνεται από την ΑΕΚ

Πέρασε τα ιατρικά ο Γκρούγιτς και αύριο ανακοινώνεται από την ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Μάρκο Γκρούγιτς από την ΑΕΚ καθώς ο Σέρβος χαφ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Θέμα ωρών είναι πλέον η ανακοίνωση του Μάρκο Γκρούγιτς από την ΑΕΚ! Ο Σέρβος χαφ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (1/9) στη χώρα μας και το απόγευμα πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο υψηλόσωμος άσος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 1+2 χρόνια και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ένωση. Ο Γκρούγιτς έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μάρκο Νίκολιτς στο «6», ωστόσο θα χρειαστεί χρόνο καθώς έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο.

Διαβάστε επίσης: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος μας είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο διεθνής άσος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα και το 2016 αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ με επτά εκατ. ευρώ. Εκεί δεν στέριωσε, ακολούθησαν δανεισμοί σε Κάρντιφ, Χέρτα και Πόρτο η οποία στη συνέχεια τον αγόρασε με εννιά εκατ. ευρώ. Σε μία πενταετία στους «Δράκους» έχει 140 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές για φορ, στην προσπάθειά της να προλάβει την προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα. Θυμίζουμε πως οι ομάδες έχουν περιθώριο μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα να κάνουν τη δήλωση στην UEFA, οπότε ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ