Ανακοίνωσε Στανόγεβιτς ο Λεβαδειακός

Ανακοίνωσε Στανόγεβιτς ο Λεβαδειακός

Παίκτης του Λεβαδειακού και επίσημα είναι πλέον ο Μάρκο Στανόγεβιτς, ο οποίος υπέγραψε με τους Βοιωτούς συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Μάρκο Στανόγεβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα και υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση για 2 χρόνια του Σέρβου κεντρικού μέσου Marko Stanojevic. Ο 30χρονος χαφ αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από την Αστάνα, ενώ έχει αξιοπρόσεκτη καριέρα στο παρελθόν, παίζοντας την τελευταία δεκαετία σε ομάδες όπως η Ραντ, η Σερίφ Τιρασπόλ, η Αλ-Φατέχ και η Σαχτιόρ Καραγκαντί.

Ο Marko Stanojevic γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1988 και από τον Ιανουάριο του 2017 «μετακόμισε» στο Καζακστάν και αγωνίστηκε στην Σαχτιόρ Καραγκαντί και την Αστάνα.

Στη συνολική του ποδοσφαιρική του καριέρα μετράει 259 συμμετοχές και 27 γκολ. Έχει παραστάσεις από το Champions League μετρώντας 9 συμμετοχές και το Europa League μετρώντας 8 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την U-19 του Ερυθρού Αστέρα και ακολούθησε μια πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή αγωνιζόμενος σε Σόποτ (Σερβία), Λακτάσι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη), Ράντ (Σερβία), Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Σίμουργκ (Αζερμπαϊτζάν), Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία), Σαχτιόρ και Αστάνα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ