Πρόεδρος τεχνοκράτης και «υψηλού κύρους» – Σε ρόλο CEO ο Αβραάμ Γκραντ

Πρόεδρος τεχνοκράτης και «υψηλού κύρους» – Σε ρόλο CEO ο Αβραάμ Γκραντ

Ο Παϊρότζ ξεκινάει άμεσα τη στελέχωση της επόμενης μέρας του Παναθηναϊκού σε διοικητικό επίπεδο και έχει προχωρήσει τις επαφές. Τι λένε οι πληροφορίες για τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, τι αναλαμβάνει ο Γκραντ.

Όλα μοιάζουν έτοιμα για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έδωσαν οριστικά τα χέρια, τα νομικά επιτελεία έχουν σήμερα το πρωί συνάντηση για τις λεπτομέρεις, ο Ταϊλανδός αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ το απόγευμα και όλοι περιμένουν τις τοποθετήσεις του. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια και ο Ταϊλανδός ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές του και τις συζητήσεις του για τη στελέχωση σε διοικητικό επίπεδο της επόμενης μέρας της ΠΑΕ.

Ήδη τα μέλη του ΔΣ παραιτήθηκαν ώστε να… ανοίξει ο δρόμος και η νέα ιδιοκτησία να τοποθετήσει σε θέσεις – κλειδιά δικούς τους ανθρώπους. Και μία απ’ αυτές τις θέσεις είναι φυσικά αυτή του προέδρου της ΠΑΕ, που θα τον εκπροσωπεί και στους θεσμικούς φορείς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παϊρότζ δεν θα ακολουθήσει τελικά ένα μοντέλο με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, τύπου Καραγκούνη ή Σαραβάκου, αλλά θα πάει σε πρόεδρο τεχνοκράτη. Που θα γνωρίζει από ποδόσφαιρο, αλλά όχι μόνο από αυτό. Τύπου… Φιλιππίδη, δηλαδή. Ή Σοφοκλή Πιλάβιου. Κρατήστε το τελευταίο όνομα, γιατί είχαν γίνει πολλές επαφές προ μηνών, με τον Πιλάβιο πάντως να εμφανίζεται τότε αρνητικός. Οι εν Ελλάδι συνεργάτες του Παϊρότζ, πάντως, θα ήθελαν να δουν τον Πιλάβιο στον προεδρικό θώκο και ένας απ’ αυτούς τον είχε… πρεσάρει πολύ.

Άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις έλεγαν ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι «άνθρωπος με κύρος, αλλά όχι από το ποδόσφαιρο. Θα αναλάβει την προεδρία και θα ανοίξει και άλλες πόρτες για τον Παναθηναϊκό σε κάθε επίπεδο». Μένει να δούμε αν όντως θα βρεθεί ένας τέτοιος άνθρωπος, που θα θέλει και ο ίδιος να… μπλέξει με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε ρόλο CEO ο Αβραάμ Γκραντ

Ο Αβραάμ Γκραντ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει κι εκείνος να αναλαμβάνει τον ρόλο που θα του δώσει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ουσιαστικά, ο ρόλος του θα είναι και ο πλέον σημαντικός εντός ΠΑΕ. Απ’ αυτόν θα ξεκινούν και σ’ αυτόν θα καταλήγουν όλα.

Άλλωστε και το χθεσινό δημοσίευμα ισραηλινής ιστοσελίδας, με την πληροφόρηση πιθανότατα να πηγαίνει απευθείας από τον Γκραντ ήταν κατατοπιστικό και περιελάμβανε πολλές λεπτομέρειες. Τόσο για την υπόθεση του Γκραντ, όσο και για την εταιρεία BEC-TERO που θα πρόκειται για χρηματοδότη της ΠΑΕ (μεταξύ άλλων) και η οποία ήταν… αφεντικό του Γκραντ όταν ο τελευταίος είχε δουλέψει στην Τέρο Σασάνα της Ταϊλάνδης.

Η BEC-TERO δραστηριοποιείται στον τομέα της διασκέδασης στην Αφρική και στη νοτιοανατολική Ασία. Η BEC-TERO ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές, έχει μετοχές σε τηλεοπτικούς σταθμούς, διοργανώνει κονσέρτα και συναυλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ