H θέση του Μελισσανίδη για Κονέ – «Ντροπή και ασέβεια» η απάντηση του παίκτη (pic)

H θέση του Μελισσανίδη για Κονέ – «Ντροπή και ασέβεια» η απάντηση του παίκτη (pic)

Η ατάκα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ για τις… διακοπές του διεθνούς άσου που δεν απασχολεί την Ένωση και το σκληρό «μήνυμα» του 31χρονου χαφ.

Η ΑΕΚ και ο Παναγιώτης Κονέ δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μιας και η απόφαση που πάρθηκε στην Ένωση είναι να μην ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του έμπειρου χαφ. Παρότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στις αρχές του καλοκαιριού για διετές συμβόλαιο, η αδυναμία του Κονέ να βρει λύση με την Ουντινέζε δεν επέτρεψε στην εν λόγω υπόθεση να προχωρήσει.

Οι χειρισμοί του έμπειρου χαφ είναι η αλήθεια πως προκάλεσαν εκνευρισμό στις τάξεις της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης «χρεώνει» στον Κονέ πως δεν κινήθηκε όπως θα μπορούσε για να βρεθεί η λύση που αναζητούνταν, επιλέγοντας να κάνει… διακοπές στην Μύκονο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο «Τίγρης» είχε αναφέρει πως «εγώ ήμουν έτοιμος να του προσφέρω ότι ζητούσε και να καλύψω απόλυτα τις επιθυμίες του και εκείνος έκανε μπάνια και έβγαζε… selfie». Αυτή η ατάκα αλλά και σχόλια που κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο, έφεραν σήμερα την απάντηση του Κονέ μέσω instagram.

Ο 31χρονος χαφ με διαδικτυακό μήνυμά του πήρε θέση για τα παραπάνω, σημειώνοντας πως εδώ και καιρό προπονούνταν μόνος του σε καθημερινή βάση, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν αφορά κανέναν το πώς και που περνά τις διακοπές του. Σπεύδοντας ωστόσο να ξεκαθαρίσει πως η ΑΕΚ έδειξε την πρέπουσα υπομονή για την περίπτωσή του, παρότι ο ίδιος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Ουντινέζε έγκαιρα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κονέ:

«Είναι ασέβεια και ντροπή προς το πρόσωπο μου να βγαίνουν αυτές οι ψευδές ειδήσεις για μένα.Μεχρι τις 15 Ιουνίου έκανα ατομική προπόνηση με τον γυμναστή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπατα ενώ η ομάδα τελείωσε τις υποχρεώσεις της στις 16 Μαΐου. Απο τις Αρχές Ιουλίου έχω πάρει άδεια από τους ανθρώπους της εθνικής μας ομάδας ,για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα γήπεδα του Αγίου Κοσμα,έτσι ώστε κάθε πρωί στις 08:30 να μου ανοίγει ο φύλακας,εργαζόμενος της ΕΠΟ,για να μπορώ να προπονούμαι με δικό μου γυμναστή και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την εξυπηρέτηση που μου έκανε. Το που κάνω εγώ διακοπές στον ελεύθερο μου χρόνο δεν αφορά κανέναν και ούτε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Μπορουν να λένε πολλά για μένα αλλά για τον επαγγελματισμό μου δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα. Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την υπομονή που έδειξαν μέχρι τις αρχές Ιουλίου και την θέληση που υπήρχε να ξανασυνεργαστουμε, και από τις δυο πλευρές. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να λύσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και μόλις χτες κατάφερα να βρω λύση με την ομάδα που είχα συμβόλαιο.

Ευχαριστώ πολύ».

Είναι ασέβεια και ντροπή προς το πρόσωπο μου να βγαίνουν αυτές οι ψευδές ειδήσεις για μένα.Μεχρι τις 15 Ιουνίου έκανα ατομική προπόνηση με τον γυμναστή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπατα ενώ η ομάδα τελείωσε τις υποχρεώσεις της στις 16 Μαΐου.Απο τις Αρχές Ιουλίου έχω πάρει άδεια από τους ανθρώπους της εθνικής μας ομάδας ,για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα γήπεδα του Αγίου Κοσμα,έτσι ώστε κάθε πρωί στις 08:30 να μου ανοίγει ο φύλακας,εργαζόμενος της ΕΠΟ,για να μπορώ να προπονούμαι με δικό μου γυμναστή και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την εξυπηρέτηση που μου έκανε.Το που κάνω εγώ διακοπές στον ελεύθερο μου χρόνο δεν αφορά κανέναν και ούτε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.Μπορουν να λένε πολλά για μένα αλλά για τον επαγγελματισμό μου δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα.Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την υπομονή που έδειξαν μέχρι τις αρχές Ιουλίου και την θέληση που υπήρχε να ξανασυνεργαστουμε, και από τις δυο πλευρές.Λυπάμαι που δεν κατάφερα να λύσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και μόλις χτες κατάφερα να βρω λύση με την ομάδα που είχα συμβόλαιο. Ευχαριστώ πολύ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Kone (@panko33) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ