Το πάλεψε για Κρίστισιτς η ΑΕΚ, αλλά…

Το πάλεψε για Κρίστισιτς η ΑΕΚ, αλλά…

Η ΑΕΚ κυνήγησε μέχρι την τελευταία στιγμή την περίπτωση του Σέρβου χαφ του Ερυθρού Αστέρα, αλλά η πρόκριση της σέρβικης ομάδας στους ομίλους του Champions League άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεσή του 28χρονου άσου.

Η απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να μην προχωρήσει σε μεταγραφή εξτρέμ και χαφ αφήνει μεγάλα κενά στο ρόστερ της Ενωσης, τα οποία πλέον καλείται να καλύψει εκ των έσω ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι Κιτρινόμαυροι μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έψαχναν για δύο παίκτες, οι οποίοι θα ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα και θα πρόσφεραν πολύτιμες λύσεις στον Ελληνα τεχνικό στη φετινή δύσκολη σεζόν.

Ο παίκτης στον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν ρίξει το βάρος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και πάλευαν για την απόκτησή του ήταν ο Νέναντ Κρίστισιτς του Ερυθρού Αστερα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τη σέρβικη ομάδα και οι δύο πλευρές συζητούσαν κυριολεκτικά μέχρι τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών.

Ο 28χρονος διεθνής κεντρικός μέσος ήταν ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για τα χαφ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβις να επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του. Το όνομά του είχε πρωτοακουστεί στα μέσα του Ιουλίου, όταν ο Ερυθρός Αστέρας άρχιζε την πορεία του στα προκριματικά του Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι μετά από μεγάλες μάχες έκαναν την υπέρβαση και κατάφεραν να προκριθούν στους ομίλους. Ο Κρίστισιτς ήταν είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους ο Βλάντο Μιλόγεβιτς στηρίχθηκε πάνω του, με τον 28χρονο να παίζει σε όλα τα παιχνίδια της σέρβικης ομάδας.

Η είσοδος του Ερυθρού Αστέρα στους ομίλους άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του Κρίστισιτς. Η ομάδα του Βελιγραδίου ήθελε να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της και έγινε πιο σκληρή στις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να ναυαγήσουν οριστικά. Η ΑΕΚ, παρά την πίεση που άσκησε, δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον 28χρονο άσο, που θα παραμείνει στο σύλλογο της Σερβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ