
Η ΠΑΕ Κηφισιά πρότεινε στη Stoiximan Super League την «AEL FC Arena» για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η Κηφισιά παραμένει χωρίς ποδοσφαιρική «στέγη», καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον φυσικό χώρο της, το Ζηρίνειο Στάδιο, επειδή δεν πληροί τις προδιαγραφές της Stoiximan Super League.
Έτσι, η ομάδα των Βορείων Προαστίων έστειλε πρόταση στη διοργανώτρια αρχή για να χρησιμοποιήσει την «AEL FC Arena» για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, καθώς η τοπική ομάδα θα φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Διαβάστε επίσης:Η Νότιγχαμ είναι μια από τις ομάδες με τους πιο πιστούς οπαδούς στην Αγγλία (pic)
Να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Κηφισιά έστειλε εξώδικο στη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, αφού δεν έχει συναινέσει το «τριφύλλι» που έχει σύμβαση με το Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και δεν θέλει να επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος ενόψει των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Η Κηφισιά δεν συζητάει το ενδεχόμενο αναστροφής έδρας, λόγω του ζητήματος με τη διοίκηση του γηπέδου του Αμαρουσίου.