Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός με τους «μπέμπηδες» έσβησε νωρίς το -6 και κοιτάει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Κορυφαίοι οι Καμπετσής, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης και Χατζηγιοβάνης.

Ο Παναθηναϊκός με τους «μπέμπηδες» έσβησε νωρίς το -6 και κοιτάει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Κορυφαίοι Καμπετσής, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Χατζηγιοβάνης.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία:

Σωκράτης Διούδης: Στο 1-0 έκανε μία πολύ καλή απόκρουση σε αριστερό σουτ του Μπαράλες, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στην κεφαλιά του Αντέτζο, όπου δεν έχει ευθύνη. Στη συνέχεια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Ήταν σταθερός και έδινε εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα. Είχε δύσκολο έργο με τον Μπαράλες. Κέρδισε κι έχασε μονομαχίες. Υστέρησε στο να προωθήσει τη μπάλα. Ήταν, πάντως, πρώτος στις επεμβάσεις με τρεις.

Φάνης Μαυρομμάτης: Καλή σε γενικές γραμμές η παρουσία του. Από τους τρεις στόπερ είναι αυτός που προσπάθησε να προωθήσει το παιχνίδι. Είχε καλές αντιδράσεις όποτε έβγαινε στην πλευρά του είτε ο Βασιλαντωνόπουλος είτε ο Τσούκαλος στο τέλος.

Αχιλλέας Πούγγουρας: Φάνηκε λίγο επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Έχασε προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας και σε πολλές μονομαχίες υστέρησε. Θυσιάστηκε για να γίνει πιο επιθετικός ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο.

Ουσμάν Κουλιμπαλί: Ενώ είχε τρεξίματα και διάθεση δεν του βγήκε κάτι επιθετικά. Έπαιξε δεξί μπακ χαφ, αλλά δεν είχε ούτε ένα γέμισμα στην περιοχή της Λαμίας και καμία επιθετική πάσα! Έκανε επίσης ένα λάθος.

Εμάνουελ Ινσούα: Αμυντικά δεν είχε προβλήματα, ενώ επιθετικά από τη δική του επιμονή ξεκίνησε το 2-1. Αυτό ήταν το θετικό. Η μοναδική σωστή επιθετική πάσα. Διότι κατά τα υπόλοιπα είχε πέντε λάθη και υπέπεσε σε τρία φάουλ.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Από τους πλέον ποιοτικούς κι έμπειρους παίκτες γι’ αυτό και ο Δώνης ζήτησε να χτυπήσει το πέναλτι. Κι αυτός με ψυχραιμία δεν αστόχησε. Δεν έπιασε, ωστόσο, τα στάνταρ της απόδοσης που είχε στην Ξάνθη. Ήταν, βέβαια, πρώτος σε κλεψίματα με δύο.

Πασχάλης Στάικος: Με τα πάνω του και τα κάτω του. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μία εκπληκτική προσπάθεια που δεν κατέληξε, όμως, σε τελική. Είχε πέντε σωστές επιθετικές φάσεις και κανένα λάθος. Αμυντικά είχε καλή παρουσία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Γιάννης Μπουζούκης: Πέτυχε και πάλι γκολ, ήταν στη φάση του 2-1, έπαιξε δεκάρι και δεξί χαφ. Είχε έξι σωστές πάσες, έξι λάθη και τρία κερδισμένα φάουλ.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Πολύ καλή εμφάνιση. Φέτος έχει ωριμάσει στο παιχνίδι του κι έχει γίνει πιο μαχητικός. Έχει το κλέψιμο και την πάσα στο 1-0 και το κερδισμένο πέναλτι. Επίσης, είχε τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ για τον Παναθηναϊκό (4).

Αντονί Μουνιέ: Μέτρια εμφάνιση από τον έμπειρο παίκτη. Θα περίμενε σαφώς περισσότερα ο Δώνης τόσο όταν έπαιξε φορ, όσο κι όταν τον μετατόπισε στο δεξί άκρο. Ο Γάλλος είχε επτά σωστές πάσες, τρία λάθη και τίποτα περισσότερο. Είχε κι ένα μικροπρόβλημα και δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός ήταν καλύτερος από τον Κουλιμπαλί. Έδωσε μάχες και ήταν απολύτως θετικός κόντρα στον Επστάιν σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά θα μπορούσε να δώσει περισσότερα.

Αργύρης Καμπετσής: Ο 19χρονος επιθετικός είχε μία εκπληκτική κάθετη πάσα στον Εμμανουηλίδη στο 2-1, από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το κερδισμένο πέναλτι για το 3-1 κι επιπλέον είχε ουσία, αλλά και θέαμα στο παιχνίδι του. Φανέρωσε άγνοια κινδύνου και ενθουσίασε τον κόσμο σε ορισμένες περιπτώσεις με την τεχνική του.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο 18χρονος επιθετικός έχασε δύο τετ α τετ στην Ξάνθη, αλλά εκεί δεν στοίχισαν. Τώρα στη μία σπουδαία ευκαιρία που είδε μπροστά του δεν αστόχησε. Έκανε το 2-1 και ξεκλείδωσε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό. Σπουδαίο ταλέντο. Στο τέλος εκτός από δεύτερος φορ έπαιξε και δεξί χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ