ΠΑΟΚ-Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» κέρδισε τον «κακό του δαίμονα», Ατρόμητο και μάλιστα με ανατροπή με τα γκολ των Βιερίνια και Κάμπος. Ας δούμε ποιοι ξεχώρισαν από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΡΕΪ: Θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο στην φάση του γκολ του Ατρομήτου θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση, καθώς η μπάλα ήταν μέσα στην «ακτίνα δράσης» του. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, προσπαθούσε να παραμείνει ζεστός…

ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν από τους πιο δημιουργικούς παίκτες του «Δικεφάλου». Από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθέσεις του ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Κάμπος, ενώ πολλές φορές έπαιρνε όλη την δεξιά πτέρυγα χωρίς να υπάρχει κάποιος αντίπαλος για να τον σταματήσει.

ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Μπήκε στον αγώνα κάπως μουδιασμένα, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο ρόλο του, αλλά και να συνεργαστεί με τον Μακ. Μετά το 25’ βρήκε τους χώρους που ήθελε και έγινε αισθητός στην αντίπαλη άμυνα. Πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

ΧΟΣΕ ΚΡΕΣΠΟ: Ο Ισπανός είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του, δεν χρειάστηκε και τόσο να επέμβει στην άμυνα. Όταν πιέστηκε, έκανε αρκετά λάθη στην μεταφορά της μπάλας, ρισκάροντας να χαθεί η κατοχή.

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΑΡΕΛΑ: Με τον Ατρόμητο να έχει περισσότερο το μυαλό του στην άμυνα, ο ρόλος του ήταν κάπως… άχαρος. Έβγαλε εύκολα εκτός αγώνα του Ντάουντα, κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες, ενώ βοήθησε στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

ΧΟΣΕ ΚΑΝΙΑΣ: Η σεζόν δεν άρχισε καλά για τον Ισπανό με συνεχόμενους τραυματισμούς, αλλά έδειξε πως δεν το βάζει κάτω. Κάλυψε τις προωθήσεις του Βιεϊρίνια, μοίρασε σωστά την μπάλα, ενώ για λίγο δεν πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.

ΓΚΟΪΚΟ ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Αυτή την φορά ο βραχύσωμος μέσος του ΠΑΟΚ είχε την ευθύνη στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς είχε σήμερα νέο παρτενέρ, Κάνιας και όχι τον Μαουρίσιο. Έκανε πολύ δουλειά στο κέντρο με πολλά τρεξίματα, έξυπνες επιλογές όταν οι μέσοι του Ατρομήτου «έκλειναν» επάνω του.

ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΑΚ: Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σλοβάκος δεν θύμιζε σε τίποτα αυτόν που ήξεραν πριν από δύο χρόνια οι ΠΑΟΚτσήδες. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του απέναντι στα ψηλά κορμιά του Ατρομήτου και τα κατάφερε στην φάση του πέναλτι στο 45ο λεπτό.

ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Η ευκαιρία που χάνει στο 32ο λεπτό θα είναι από τα highlights της χρονιάς, με τον Γιαννιώτη εξουδετερωμένο και την εστία στο έλεος του. Ένα ακόμα κακό παιχνίδι, (πόσα ακόμα θα πρέπει να κάνει ο Μαροκινός για να μείνει στον πάγκο;) με ακατανόητες επιλογές στην δημιουργία, χαλώντας επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις.

ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Ο νεαρός επιθετικός ήρθε από τον πάγκο ως αντί- Πρίγιοβιτς. Η επιλογή του Λουτσέσκου δεν του «βγήκε». Κινήθηκε κυρίως εκτός περιοχής, ενώ στην φάση του γκολ χάνει τον Στρούγγη. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για έλλειψη προσπάθειας.

ΤΖΑΛΜΑ ΚΑΜΠΟΣ: Ο Αγκολέζος ήταν μια ομάδα μόνος του. Μπήκε φουριόζος, δημιουργώντας καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα με τις εμπνεύσεις, τόσο από τα δεξιά, όσο και από τα αριστερά. Οι συνδυασμοί του με τον Μάτος έφεραν αναστάτωση και το γκολ του έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη.

ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Ο Σέρβος επιθετικός «γέμισε» τα καρέ του Ατρομήτου με αποτέλεσμα όλη η άμυνα του Ατρομήτου να προσαρμοστεί επάνω του. Στο 73’ έχασε τεράστια ευκαιρία να καθαρίσει την νίκη, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΗΜΝΙΟΣ: Πέρασε στον αγώνα στην θέση του Μακ και έτρεξε όσο περισσότερο μπόρεσε, πιέζοντας τους παίκτες του Ατρομήτου. Ο «μικρός» χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποδείξει και στον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να σταθεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα απ’αυτή του Ατρομήτου.

ΕΒΓΕΝ ΣΑΚΧΟΦ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και προσπάθησε με την εμπειρία του να κρατήσει την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στα πόδια του. Βοήθησε αρκετά τους Τσίμιροτ και Κάνιας που είχαν μια πίεση από τους Περιστεριώτες.

ΡΑΣΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: Ο Ρουμάνος τεχνικός ορθός αποφάσισε να ξεκινήσει τον Ευθύμη Κουλούρη από την στιγμή που ο Πρίγιοβιτς έχασε πολλές προπονήσεις. Η εμμονή του να χρησιμοποιεί τον Ελ Καντουρί συνεχώς δεν τον δικαιώνει. Η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο έχασε όλες τις μπάλες στο αέρα. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε για μια ακόμα φορά γκολ από στημένη φάση και αυτό θα πρέπει να δουλευτεί στην προπόνηση, κάτι που επίσης τον εκθέτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ