Τεννές: «Ευτυχώς έρχεται διακοπή, με στεναχωρούν οι τριάρες»

Τεννές: «Ευτυχώς έρχεται διακοπή, με στεναχωρούν οι τριάρες»

Ο προπονητής της Λαμίας ήταν απογοητευμένος μετά την άσχημη εμφάνιση της ομάδας του στο ΟΑΚΑ και την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Μπάμπης Τεννές, μετά την ήττα της Λαμίας στο ΟΑΚΑ με 3-1. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι Πράσινοι ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Μάλιστα, επισήμανε ότι είναι καλό για το σύλλογο της Φθιώτιδας το γεγονός ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τον «στεναχωρούν οι τριάρες που δέχεται η ομάδα του».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Άλλο ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Ξεκίνησε με ένα γκολ δώρο. Καταφέραμε και ισορροπήσαμε, ισοφαρίσαμε, φέραμε το ματς στα μέτρα μας και όλα έδειχναν ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την ισοπαλία. Νομίζω ότι και το δεύτερο γκολ είναι δικό μας λάθος. Δεν σημαίνει αυτό ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος. Κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς έρχεται διακοπή γιατί με στεναχωρούν οι τριάρες και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για εμάς», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που μας παρουσιάστηκε και σε αυτό το ματς όπως και με τον Άρη, είναι πως από τη στιγμή που προηγείται ο αντίπαλος, πέφτουν οι διακόπτες σε εμάς και δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση. Είναι αξιόλογα τα παιδιά του Γιώργου Δώνη, με δυνατότητες και έχουν ένα μεγάλο αβαντάζ. Φιλοδοξία. Θέλουν να σταθεροποιηθούν στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Αυτό, τους δίνει έξτρα κίνητρο να δίνουν τα πάντα και καλύπτει τις αδυναμίες που μπορεί να έχουν λόγω απειρίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ