Στην Αθήνα ο Ναχουέλ, ημέρα ανακοινώσεων

Στην Αθήνα ο Ναχουέλ, ημέρα ανακοινώσεων

Έρχεται σήμερα ο Αργεντινός εξτρέμ που θα ανακοινωθεί μαζί με τον Ζοσέ Σα σε μια άκρως ιδιαίτερη και σημαντική μέρα για τον Ολυμπιακό...

Μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα ξημερώνει για τον Ολυμπιακό που το φετινό καλοκαίρι κατάφερε κάτι ασύλληπτο ποδοσφαιρικά. Άλλαξε εκ βάθρων την ομάδα του, έφερε παίκτες που «διψάνε» για να προσφέρουν στην ομάδα και να πετύχουν μαζί της, πέτυχε τον πρώτο καλοκαιρινό στόχο μπαίνοντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και απόψε θα επιδιώξει να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει από σήμερα και επισήμως νέα πρόσωπα στην διάθεση του και το διάστημα της διακοπής για όσους μείνουν στο Ρέντη θα είναι σημαντικό για να δουλέψουν και να εμφανιστεί η ομάδα πανέτοιμοι για τα δύσκολα ματς που την περιμένουν.

Σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα και ο Ναχουέλ που μαζί με τον Ζοσέ Σα που έχει έρθει από την Παρασκευή θα ανακοινωθούν επίσημα από τους Πειραιώτες.

Ανακοινώσεις που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και οι τελευταίες για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι καθώς υπάρχει και το πιο δυνατό κομμάτι του «ερυθρόλευκου» παζλ.  Ο Γιάγια Τουρέ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ