Λαμπρόπουλος: «Σε άλλο επίπεδο η ΑΕΚ»

Λαμπρόπουλος: «Σε άλλο επίπεδο η ΑΕΚ»

Για την σπουδαία νίκη στην Τρίπολη και την δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Χαρούμενος για το σπουδαίο διπλό και σίγουρος πως η ΑΕΚ θα πάει ακόμη καλύτερα δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης τόνισε πως η ΑΕΚ έχει αλλάξει για τα καλά επίπεδο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα των τελευταίων λεπτών:

«Όταν είχες να κερδίσει χρόνια εδώ. Ή με το ματς με τη Βίντι είχε να μπεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, ηταν λογικό να πάμε λίγο πίσω. Η πτώση μας απόψε ήταν μικρότερη πιστεύω. Θα δουλέψουμε στη διακοπή. Θα το διορθώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρα κέρδισε μόνο ένα κόρνερ:

«Ο Αστέρας είναι καλός στις στημένες φάσεις. Ξέραμε ότι δεν πρέπει να του δίνουμε στημένες φάσεις. Μετά το ματς με τη Γαλατά δεν νομίζω να έχουμε θέμα στις στημένες φάσεις. Το δουλέψαμε, το συζητήσαμε, το βελτιώσαμε».

Αν υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες της ΑΕΚ:

«Δε νομίζω ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού. Κάθε ομάδα και κάθε οπαδός θέλει το καλύτερο για την ομάδα του. Βέβαια στην Ελλάδα το έχουμε μπερδέψει λίγο το… καλύτερο. Για μένα το καλύτερο υπάρχει στα αποδυτήρια. Δεν χρειάζεται να δίνουμε αποδείξεις σε κανέναν. Το έχουμε αποδείξει τι ήμαστε ικανοί να κάνουμε. Ολοι. Και οι παίκτες που ήρθαν δείχνουν καλά στοιχεία. Ο Μάριος, ο Πόνσε και υπάρχουν κι άλλοι που έρχονται. Ο σύλλογος έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν έχουμε Θεό στην ομάδα. Δεν τον θέλουμε τον… Θεό. Ολοι ήμαστε ίσοι. Μέσα απ’ αυτή την ομάδα κάποιοι κάνουν τη διαφορά, λόγω ποιότητας, όμως όλοι είμαστε ένα».

Για την φάση του δοκαριού του Αστέρα:

«Ειχαμε πάλι μια φάση που… καρδιοχτυπήσαμε. Ευτυχώς δεν μπήκε το γκολ του Μανιά. Μία ομάδα θα έχει μία φάση σε ολο το ματς. Η τύχη μας ευνόησε εκεί. Όπως ευνόησε και τον Αστέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ