Σιμόες : «Δώσαμε τη μάχη μας και κερδίσαμε»

Σιμόες : «Δώσαμε τη μάχη μας και κερδίσαμε»

Ο Αντρέ Σιμόες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για μια «μάχη» στην οποία η ομάδα του αναδείχτηκε νικήτρια.

Στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη αλλά και τη μαχητικότητα της ομάδας του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Αντρέ Σιμόες.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Ένωσης:

-Για το ότι ο Μάνταλος του ζήτησε να βγει να μιλήσει δημόσια στη θέση του

«Ο Μάνταλος σαν αρχηγός μου είπε να μιλήσω. Μπορεί μετά κάτι να μου… δώσει. Ετσι ήρθα εγώ».

-Για τη νίκη στην Τρίπολη

«Είναι πάρα πολύ θετικό πάντα πριν τη διακοπή να τελειώνει ένα παιχνίδι και να φεύγουμε με τη νίκη. Ο Αστέρας είναι δύσκολη ομάδα. Μας δυσκόλεψε, έδωσε τη μάχη του κι εμείς τη δική μας, κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι».

-Για τις όχι και τόσες πολλές τελικές της ΑΕΚ στο ματς και τις μάχες στο κέντρο

«Ο Μουνάφο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστές. Το γήπεδο και οι διαστάσεις του βοήθησαν να δοθούν μάχες. Εγώ και ο Γαλανόπουλος νομίζω τα πήγαμε καλά. Όταν δεν έχεις πολλές φάσεις, αλλά έχεις δυο δοκάρια κι ο Αστέρας ένα, σημαίνει ότι κάτι έγινε».

-Για την Εθνική Πορτογαλίας και αν του έχει μιλήσει ο Φερνάντο Σάντος

«Ο κ. Σάντος νομίζω δεν θα μιλήσει ποτέ με έναν ποδοσφαιριστή απευθείας. Εγώ περιμένω και να πάρω μια ευκαιρία. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, γιατί η Εθνική Πορτογαλίας έχει πολύ καλούς παίκτες. Ισως τώρα με το Τσάμπιονς Λιγκ τα καταφέρω. Ξέρω ότι ο κ. Σάντος παρακολουθεί όλους τους παίκτες και περιμένω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ