Στο Καραϊσκάκη οι Τουρέ, Ναχουέλ και Σα (pics)

Στο Καραϊσκάκη οι Τουρέ, Ναχουέλ και Σα (pics)

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο και παρακολουθούν από κοντά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκονται οι Γιάγια Τουρέ, Ματίας Ναχουέλ και Ζοσέ Σα, με τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών να παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάγια Τουρέ το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των Πειραιώτων, οι οποίοι του επεφύλασσαν «θρυλική» υποδοχή. Ο κόσμος του συλλόγου κατέκλυσε την Πλατεία Αλεξάνδρας και έδειξε έμπρακτα την αγάπη του στο πρόσωπο του Αφρικανού άσου.

Ο Ναχουέλ, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής, απόψε παίρνει μια πρώτη γεύση από το «Γ. Καραϊσκάκης», όπως επίσης και ο Ζοσέ Σα. Ο 21χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε από την Βιγιαρέαλ, ενώ ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήρθε από την Πόρτο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν προπονήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και θα τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ