Κούγιας: «Η φιλοξενία άψογη, ο τρόπος του Κολτσίδα δεν τιμάει τον Άρη»

Κούγιας: «Η φιλοξενία άψογη, ο τρόπος του Κολτσίδα δεν τιμάει τον Άρη»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Γιώργο Κολτσίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Καυτανζόγλειο, που οδήγησε στην αποβολή και των δυο τους.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς με τον Άρη, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, πήρε τον λόγο και σχολίασε την αντιπαράθεση που είχε με τον Γιώργο Κολτσίδα στον πάγκο, για την οποία αποβλήθηκαν και οι δυο, ενώ χαρακτήρισε άψογη τη φιλοξενία των κίτρινων, όπως και τον κόσμο τους.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά κυρίως στον κόσμο του, μαγεύτηκα από την εικόνα παρά κάποια χυδαία συνθήματα. Αλλά αυτός ο Άρης αξίζει μια άλλη προσέγγιση. Αλίμονο αν ομάδα σαν τον Άρη, που είναι στις πέντε κορυφαίες σε τίτλους και έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν το Καυτανζόγλειο, έχει στις τάξεις της στελέχη όπως τον Κολτσίδα, που μπέρδεψε τον τρόπο που φερόταν ως ποδοσφαιριστής με τις αλητείες που έκανε αμέσως μετά το γκολ. Οι χυδαίες εκφράσεις που μας είπε και ο τρόπος που κινήθηκε δεν τιμάει τον Άρη. Γενικότερα η φιλοξενία ήταν άψογη, όμως ξένισε η έκφραση μίσους του Κολτσίδα. Εμείς προσπαθούμε να απαντάμε μόνο σε προκλήσεις. Οι ψευτομαγκιές τελείωσαν. Η επάνοδος του Άρη είναι βήμα προόδου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να μην επαναληφθούν τα λάθη προηγούμενων διοικήσεων. Η Super League έχει ανάγκη τον Άρη και τη Λάρισα. Σήμερα ο λαός του Άρη ήταν εξαιρετικός, ήταν μια γιορτή.

Από εκεί και πέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται τον διαιτητή Τζοβάρα. Είναι ένας από τους τέσσερις που ζήτησε ο Μελισσανίδης να τον παίζουν μετά τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου. Ο πρόεδρος του Άρη είναι νέος και καλός. Έχω μια προσωπική διαδρομή που κοσμεί τον χώρο της δικαιοσύνης. Δυστυχώς, η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με φέρνει σε αντιπαραθέσεις με αληταράδες επιπέδου Ελ Καντουρί και Κολτσίδα. Είμαι στο ποδόσφαιρο από τα 14 μου. Γνωρίζω ανθρώπους στον Άρη από τα προηγούμενα χρόνια, τεράστιες προσωπικότητες, όπως τον Καμπάνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ