Είδαν μέλλον στον Παναθηναϊκό Πιεμπονγκσάντ και Γκραντ

Είδαν μέλλον στον Παναθηναϊκό Πιεμπονγκσάντ και Γκραντ

Τα σχόλια του Ταϊλανδού επιχειρηματία και του Ισραηλινού για την εικόνα του «τριφυλλιού» κόντρα στη Λαμία.

Την πρώτη γεύση από τον Παναθηναϊκό πήρε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο Αβραάμ Γκραντ, αλλά και οι συνεργάτες του Ταϊλανδού, οι οποίοι βρέθηκαν στη σουίτα πάνω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Παρών ήταν και ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος βέβαια είχε ξαναδεί την ομάδα στο φιλικό με την Αλκμάαρ. Τότε φυσικά ήταν το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία. Η ομάδα ψαχνόταν, αρκετοί παίκτες έλειπαν και οι αδυναμίες ήταν αρκετές. Ενάμιση μήνα μετά, ο Πιτ, ο πατέρας του και ο Γκραντ είδαν έναν Παναθηναϊκό που τους ικανοποίησε. Αυτό, τουλάχιστον, σχολίαζαν στις συζητήσεις που είχαν με στελέχη του «τριφυλλιού».

«Η ομάδα έχει ταλαντούχους παίκτες. Υπάρχει μέλλον. Δείχνει επίσης να είναι πολύ πειθαρχημένη αγωνιστικά. Φαίνεται από τις κινήσεις τους», ήταν ορισμένα από τα θετικά τους σχόλια. Απέφυγαν, βέβαια, τις πολλές αναλύσεις. Όπως απέφυγαν να δώσουν και υποσχέσεις σε όσους οπαδούς τους πλησίασαν κατά την άφιξή τους, αλλά και την αποχώρησή τους από το Ολυμπιακό Στάδιο ζητώντας τους να κάνουν ισχυρό τον Παναθηναϊκό. Απαντούσαν απλώς με ένα χαμόγελο.

Ήθελαν επίσης, να αποχωρήσουν πριν λήξει το ματς για να μην βρεθούν ανάμεσα στο πλήθος που θα έφευγε από το γήπεδο. Εκείνη την ώρα, όμως, που σηκώθηκαν από τη θέση τους έγινε το πέναλτι στον Χατζηγιοβάνη. Έμειναν στις θέσεις τους και μόλις είδαν τη μπάλα στα δίχτυα από την εκτέλεση του Κουρμπέλη βγήκαν από τα επίσημα συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Στράτο Σωπήλη.

Πέφτουν οι υπογραφές

Στη διάρκεια της Κυριακής, παράλληλα, ο Παϊρότζ και οι συνεργάτες του είχαν συνεχείς επαφές με τον Αλαφούζο και το νομικό επιτελείο του τελευταίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί κάποια πρόβλημα και οι πληροφορίες που διαρρέουν από το «τριφύλλι» αναφέρουν ότι είναι θέμα ωρών αν όχι 2-3 ημερών το πολύ να πέσουν οι υπογραφές σε συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών και να προχωρήσει η αλλαγή του ιδιοκτησιακού.

Μία αλλαγή που θα σφραγιστεί όταν μετά τη ΓΣ στις 21/9 ο Πιεμπονγκσάντ, ο Ρέστης κι όσοι είναι δίπλα τους, αρχίσουν να καλύπτουν τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Θυμίζουμε ότι η πρώτη που έχει προκηρυχθεί είναι 10 εκατ. ευρώ. Σταδιακά επίσης θα ανακοινωθούν και ορισμένα στελέχη που θα πλαισιώσουν τον Γκραντ (θα είναι εκτελεστικός διευθυντής) και γενικά θα τρέχουν την ομάδα. Θα πρέπει επίσης να βρεθεί και κάποιος για τον ρόλο του προέδρου και την εκπροσώπηση της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα. Εκεί που το «τριφύλλι» είναι αυτή τη στιγμή ανίσχυρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ