«Η Μοντερέι συμφώνησε με την ΑΕΚ για τον Μαρσιάλ» (pics)

«Η Μοντερέι συμφώνησε με την ΑΕΚ για τον Μαρσιάλ» (pics)

Η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τη Μοντερέι για την παραχώρηση του Αντονί Μαρσιάλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σέσαρ Λουίς Μέρλο.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Αντονί Μαρσιάλ από την ΑΕΚ. Αυτό γιατί η προσπάθεια της Ένωσης να απαλλαγεί από τον Γάλλο άσο φαίνεται πως απέδωσε, με τη Μοντερέι του Μεξικού να είναι η επόμενη ομάδα του.

Ο έγκυρος ρεπόρτερ, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, κάνει αναφορά για συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων για τον ποδοσφαιριστή που μετά από έναν χρόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια αποχωρεί. «Η Μοντερέι θα πληρώσει ένα σημαντικό συμβόλαιο στον Γάλλο επιθετικό», αναφέρει ο Μέρλο, με τους «κιτρινόμαυρους» να γλιτώνουν από το βαρύ συμβόλαιό του που έφτανε στα 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Κώστας Αντετοκούνμπο της Εθνικής φέρνει… χαμόγελα (και) στον Ολυμπιακό (vids)

Η ΑΕΚ αναμένεται να βάλει και ένα ποσό στα ταμεία της από τη Μοντερέι, ωστόσο αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλό. Με την Ένωση ο Μαρσιάλ είχε πέρσι 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με εννιά γκολ και δύο ασίστ. Φέτος έπαιξε ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι με την Μπερ Σεβά και στη συνέχεια δεν αγωνίστηκε ξανά.

Ο Μάρκο Νίκολιτς τον άφησε και εκτός λίστας στο Conference League, με τον Γάλλο να είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας εδώ και πολύ καιρό. Αν όλα πάνε καλά, μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί από τη Μοντερέι και όλες οι πλευρές θα είναι ικανοποιημένες.

Λίγο αργότερα την είδηση επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο που τονίζει πως το deal έκλεσε και η Μοντερέι περιμένει τον Μαρσιάλ στο Μεξικό για τα ιατρικά και τις υπογραφές. Εκεί όπου θα βρει και τον Σέρχιο Ράμος που εδώ και λίγους μήνες αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ