Φορτούνης: «Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τουρέ»

Φορτούνης: «Κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τουρέ»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μετά την ευρεία νίκη επί του ΠΑΣ μίλησε για την μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, μετά τη νίκη των Ερυθρόλευκων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (5-0) σχολίασε την αναμέτρηση κόντρα στους Γιαννιώτες, τον Ντανιέλ Ποντένσε, τη δική του απόδοση αλλά και τον νεοαποκτηθέντα άσο των Πειραιωτών Γιάγια Τουρέ για τον οποίο δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι ένα κόσμημα για τη Superleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Το ματς με ΠΑΣ: «Ήμασταν καλύτεροι από την πρώτη στιγμή, βάλαμε πέντε γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από σήμερα. Ο κόσμος το ευχαριστιέται, βλέπει φάσεις, βλέπει γκολ και βγάζουμε καλύτερους συνδυασμούς».

Τον άξονα του Ολυμπιακού: «Είναι καλό να υπάρχουν καλοί παίκτες και να είναι ποιοτικό το ρόστερ, ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίξει κάθε φορά».

Τον Ποντένσε: «Είναι καλός παίκτης, πιτσιρικάς, με χαμηλό κέντρο βάρους, είναι καλός ντριμπλαδόρος, μας βοηθά στις κάθετες πάσες, κάνουμε συνδυασμούς, όσο περνά ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι γιατί θα βρεθούμε καλύτερα».

Την δική του εικόνα: «Τα έβαλα κάτω και πέρυσι δεν είχαμε καλή σεζόν. Έκατσα στην ομάδα, δεν έφυγα, θέλω να γυρίσουμε πάλι στους τίτλους, πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε».

Τον Τουρέ: «Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και το έχει δείξει η καριέρα του. Ήταν πρωταγωνιστής στη Μονακό, την Μπαρτσελόνα και τη Σίτι. Είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μακάρι να εγκλιματιστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ