Μεριά : «Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε πολλά ακόμη πράγματα να δουλέψουμε»

Μεριά : «Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε πολλά ακόμη πράγματα να δουλέψουμε»

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννενα ενώ σχολίασε και την γρήγορη προσαρμογή του στους «ερυθρόλευκους».

Χαρούμενος με την εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε ήταν ο Γιασίν Μεριά μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι, τους λόγους της άμεσης προσαρμογή του στην ομάδα αλλά και για το που αφιερώνει το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια στο ματς με αντίπαλο τη Μπέρνλι, είμαστε Ολυμπιακός , είμαστε μια μεγάλη ομάδα και είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Σήμερα (σ.σ. χθες) κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Επιστρέψαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο να νικήσουμε. Βάλαμε πολλά γκολ, όμως, έχουμε πολλά ακόμη πράγματα να δουλέψουμε».

Για το ότι έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα, είπε: «Οφείλεται στην πολύ καλή υποδοχή που είχα και σε όλους τους συνεργάτες και τους συμπαίκτες μου. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, με βοηθούν πάρα πολύ οι συνθήκες για να δουλέψω».

Για το που αφιέρωσε το γκολ, δήλωσε: «Στη μητέρα μου», ενώ για τους πανηγυρισμούς στο τέλος και τον κόσμο του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Τους θέλουμε στο πλευρό μας. Είναι υπέροχοι φίλαθλοι. Δουλεύουμε για εκείνους και θέλουμε να γιορτάζουμε μαζί τους».

Για το αν ήταν το όνειρο της μητέρας του να τον δει ποδοσφαιριστή, απάντησε: «Ναι, αυτό ήταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ